maanantai 21. marraskuuta 2016

Laguna Beach

Viikonloppuna tuli puhuttua niin paljon suomea, että suusta on päässyt vielä tänäänkin vahingossa "ai mitä?", kun työkaveri yllätti minut kesken syvimpien mietteiden.


Vietin viikonlopun Laguna Beachilla muutaman suomalaisen kaverini kanssa. Asuimme ystäväni tutun talossa suljettujen porttien sisäpuolella ja vietimme pikkujouluja Kalifornia-twistillä.
Pakko myöntää, että Kalifornia-twist ei tehnyt juhlinnasta yhtään hullumpaa. Vaikka sää olikin hieman viileä, oli poreallas lämmin ja kupliva juoma virkistävää. Maisemapuoli oli kunnossa ja ruuasta huolehti (ainakin melkein) Teemu Selänne pihveineen.Teemun ravintola on pitänyt käydä testaamassa jo pitkään ja olihan se ihan (kerran) käymisen arvoinen paikka. Hinnat olivat fine dining tasoa ja ruoka sekä palvelu sellaista kuin tuollaisessa paikassa sen olettaakin olevan. En ole mikään maailman suurin pihvien ystävä, mutta tällä kertaa päätin valita listalta filet mignon -kimpaleen - koska kerrankos sitä. Pihvi sekä jakamamme broccoliini, herkkusienet ja mac and cheese olivat herkullisia ja ravintolan sisustus kaunis, joskaan ei ehkä kaikkein tyypillisin pihviravintolan sisustus.


Illallisen jälkeen testasimme vielä Laguna Beachin ilmaisen shuttle trolleyn, joka sattui tulemaan sopivasti kohdalle ja vei meidät baariin jatkoille.Kiva viikonloppu, josta toipuminen vaati viime yöltä kymmenen tunnin unoset. Nyt jaksaa taas eikä tällä viikolla olekaan kuin kaksi työpäivää jäljellä. Torstaina juhlitaan Thanksgivingiä ja suunnitelmissa on seuraava pikkureissu, tai oikeammin staycation numero 2. Suuntaamme Phillin kanssa Camp Pendletonin rannalle "mökkeilemään". Toiveissa on  totaalista rentoilua ja lisää kauniita auringonlaskuja rannalla.

2 kommenttia:

 1. Selänteen "kuppila" oli juuri luokkaa -ei tarvis käydä toistamiseen. Kerran koettu oli riittävä.
  Jännään, että rahan on pakko liikkua keinolla millä hyvänsä, vaikka sitten vanhoilla luistimilla - iso miinus koko mestalle. Älkää menkö SUOMALAISET

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta ravintolassa ei ollut mitään vikaa eikä sitäkään vastaan ole mitään, että Teemu menestyy luistelu-urankin jälkeen. Mutta hyviä ravintoloita riittää ihan täällä kotinurkillakin, joten sen vuoksi tuskin menen ainakaan hetkeen uudelleen.

   Poista