perjantai 18. marraskuuta 2016

Taideterapiaa

Sisälläni asuu pieni kuvataiteilija. Taidoista en puhu mitään, mutta luominen on minulle valtava henkireikä. Kaikeksi onneksi saan luoda töissä juuri niin paljon kuin huvittaa ja lapsilta saatu palaute on lähes poikkeuksetta ihailevaa, oli kyse sitten tikku-ukosta tai bravuuristani, kissapiirroksesta.

Joskus tekee kuitenkin mieli kokeilla jotain muutakin kuin preschool-taidetta. Taidekurssille minulla ei riitä intoa eikä aikaa, mutta USA:sta löytyy hyvä konsepti myös kaltaiselleni sunnuntai- (tai tiistai) taiteilijalle.

Kävimme tiistaina kokeilemassa juuri San Diegoon muuttaneiden Emmin ja Minnan kanssa Paints Uncorked -iltaa Bootlegger ravintolassa ja sepäs olikin kivaa! Minna varasi meille eturivin paikat, josta meillä oli suora näkymä opettajan siveltimenvetoihin. Tavoitteena oli Rainy Street niminen teos ja alkutilana valkoistakin valkoisempi canvas.

Homma käytiin läpi askel askeleelta opettajan johdolla, happy hour margaritoja hörppien. Aikaa oli kaksi tuntia, mikä tuntui aluksi liian lyhyeltä, mutta osoittautui kärsimättömien suomalaisten mielestä aivan riittäväksi ajaksi.


Lopputuloksista tuli tietty upeita ja jokaisella pikkuisen erilaisia. Oma teokseni päätyy tuskin koskaan seinälle, mutta homma oli sen verran kivaa ja koukuttavaa, että osallistun taatusti toisenkin kerran vastaavaan tilaisuuteen. Vaihtoehtoja täällä riittää sekä järjestäjän että teoksen suhteen ja Grouponista löytyy jatkuvasti tarjouksia.

Luomista, drinksuja ja hyvää seuraa - taideterapiaa parhaimmillaan.

2 kommenttia:

  1. Tää oli kyllä sen verran kivaa puuhaa, että oon jo katsellut joulukuun kuvia vähän silmällä pitäen :D pariskuntadeitit kenties ;) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pariskuntadeiteille iso peukku! Phill oli kanssa heti messissä:).

      Poista