lauantai 26. marraskuuta 2016

Thanksgiving-keitto

Vietimme tana vuonna aivan totaalisen erilaisen thanksgivingin kuin viela kertaakaan aiemmin. Ensimmainen ja ratkaisevin ero oli siina, etta vietimme pyhan taysin kaksistaan. Toinen mullistava kokemus koski lautastemme taytetta: Perinteisen Thanksgiving-illallisen sijaan soimme koko kiitospaivan illallisen kulhosta keiton muodossa.


Keitosta loytyivat kaikki kiitospaiva aterian elementiti: Oli kalkkunaa, porkkanaa, vihreita papuja, pekonia, stuffingia, perunamuussia, karpaloita ja sipulia. Maut olivat kohdallaan ja mika parasta, emme saaneet aikaiseksi ahkya vaikka taysia toki olimmekin. Jummi miten hyvaa! Voisin syoda tata keittoa kiitollisena vaikka joka paiva.

Valilla tekee hyvaa rikkoa perinteita, ravisuttaa maailmaa ja kayttaa perunamuussia keiton suurusteena. Jos tekee aina kaiken samalla tavalla, voi menettaa mahdollisuuden johonkin taivaalliseen.

P.S Aakkoset (pisteilla) ovat tanaan hukassa, mutta ei annetta sen(kaan) haitata.

2 kommenttia:

 1. Näyttää herkulliselta! Olen samaa mieltä noista rutiineista, joskus kannattaa järkyttää jopa itseäänkin : )
  Ps. bataattilastut maistuivat, teen jatkossakin niitä, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että maistuu ja ohje toimi :)! Me harkitaan jo saman "keiton" tekemistä myös joulun aikaan. Oli yksi parhaista kehitelmistä pitkään aikaan.

   Poista