perjantai 11. maaliskuuta 2016

auringonlaskusateenkaari

Voihan yhdyssanahirviö sentään. Auringonlaskusateenkaari on tuskin ihan oikea sana, mutta yhteen se pitää minun kielikorvani mukaan kirjoittaa. Ja oikea sana tai ei, ilmiönä se on todistetusti todellinen. Katsokaa nyt tätä. Aika upea combo, eikö vain!?


Iltapäivällä satoi ja jossainpäin San Diegoa taisi myös ukkostaa. El Nino se siellä taas riehui. Juuri ennen auringonlaskua sade kuitenkin hellitti ja päätin lähteä pieneen tihkusateeseen juoksemaan. Onneksi en ole ihan täysin sokerista; olisi mennyt tällainenkin näky kokonaan ohi.

Juoksuilo ja -motivaatio ovat olleet viime aikoina korkealla, eikä tämäniltainen ainakaan pahentanut tilannetta. Vedin koko lenkin ilman musiikkia ja nautin. Se jos mikä kertoo, että juoksu kulkee taas. Tämän kakun kirsikka on uudet superhienot juoksukengät, jotka noukin tänään postista. Maltoin kuitenkin lykätä niiden korkkausta huomiseen, sillä naapurustomme kadut olivat paikoitellen uppeluksissa. 

Nyt siis nukkumaan ja aamulla sitten lenkille (ja brunssille, jotta tasapaino säilyy). Ihanaa viikonloppua itse kullekin!

4 kommenttia:

  1. Munkin teki hirveesti mieli lahtea vahan ulkoilemaan tihkusateeseen, mutta paatin sitten olla menematta. Asun aika lahella 30th streetia ja siina on aina ihan hirveat latakot niin on parempi olla kastelematta kenkiaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viemärit oli kovilla taas tuon vesimäärän kanssa, vaikkei kauaa satanutkaan. Kengät kastu, mutta oli se sen arvoista :).

      Poista