maanantai 1. kesäkuuta 2015

Puolen vaihto

Olen joissain asioissa aika urautunut tyyppi. Valitsen puoleni ja pysyn sille lojaalisena - kirjaimellisesti. Eri ihmisten kanssa kävellessäni viihdyn meinaan paremmin joko vasemmalla tai oikealla puolella. Kummallisen tästä mieltymyksestä tekee se, että puoli on aina eri, päivästä ja ihmisestä riippuen. Jos puolet vaihtuvat kesken kävelyn, tunnen oloni vaikeaksi, kunnes ujuttaudun takaisin "omalle" puolelleni.

Minulla on oma puoleni myös sängyssä. Tosin tämäkin puoli vaihtelee sen mukaan olemmeko kotona vai hotellissa. Kotona nukun aina vasemmalla puolella, hotellissa useimmiten oikealla. Viime yönä ajaduin Phillin kiusanteon vuoksi väärälle puolelle, mutta olin niin väsynyt, että nukahdin kuitenkin. Ja hyvin nukutti, vaikka aamulla heräsinkin hieman hämmentyneenä pohtimaan, kummalta puolen sänkyä nousisin ylös. Hämmentyneitä olivat myös kissat, joiden koko maailma meni aivan nurinkurin tällaisen puolen vaihdon takia. Siis mitä ihmettä nuo ihmiset oikein puuhaavat...?


Ihmiset ovat tosiaan kummallisia otuksia. Tai ehkäpä minä olen ainoa kummallinen. Onko kellään muulla tällaisia pakkomielteitä tai pehmeämmin sanottuna taipumuksia?

4 kommenttia:

 1. Siis mä en vois ees kuvitella nukkuvani kuin vasemmalla puolella. Ja äidin kanssa lenkkeillessä olen myös aina vasemmalla, muuten ei tuu mitään! :D et oo siis yksin näiden kanssa. :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on ihan ajattelematta mennyt joka asunnossa niin että Mika nukkuu aina oven puolella.. Kai mä olen alitajuisesti ajatellut että jos joku murhamies tulee niin Mika on ensimmäinen uhri ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavan fiksusti ajateltu ihan alitajuisesti :). Mina olen meista yleensa se oven puolella nukkuja. Jaiks!

   Poista