keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Neljä vuotta, eikä suotta

Neljäs hääpäivämme lähestyy lähestymistään ja samalla lähestyy myös reissu. Olemme sen verran liikkuvaista sorttia, ettemme vietä hääpäivää kahta kertaa samassa paikassa. Naimisiin menimme New Jerseyssa, ensimmäistä hääpäivää vietimme Helsingissä, toista Portsmouthissa, kolmatta Pariisissa ja tämä neljäs juhlitaan Alaskassa.

Neljännen hääpäivän perinteinen teema on kukat ja hedelmät. Jouduin siis jälleen kerran  raapimaan päätäni ja pohtimaan, mitä ihmeen kukikasta ja fiksua oikein hankkisin tuolle miekkoselle. Päädyin sitten Marimekon Puutarhurin Parhaat leikkuulautaan. Eihän se nyt kukikas ole, mutta liippaa kuitenkin tarpeeksi läheltä ja sopii Phillin tyyliin unikkoja paremmin.

Varsinaisen hääpäivän ohjelma on vielä hieman auki, mutta tarkoituksemme on hankkiutua jonnekin Alaskan luonnonkukkien keskelle ihastelemaan luonnon kauneutta. Ei luulisi olevan vaikeaa, jos Alaskan matkailusivujen kuvia on yhtään uskominen. Odotan jo innolla jylhiä maisemia, yötöntä yötä ja keskikesän ikijäätä. Ei niin kovin innokkaasti odotettavien asioiden listalla on toistaiseksi vain yksi asia: hyttyset.

Viime viikonloppuna - melkein lomalla

Mutta ennen Alaskaa suuntaamme kuitenkin Pittsburghiin päivän urbaanilomalle ja sitten Pennsylvanian luontoon kalastamaan. Niin kuin aiemmin vinkkasin, ei metsän keskeltä löydy wifiä, joten  blogi lomailee (tai ainakin hitailee) hetken pienen yhdessä omistajansa kanssa. Blogin Facebook -sivu  ja instagram päivittyvät kuitenkin tiiviimpään, joten kurkkaa ihmeessä sinne, jos tulee ikävä!

5,4,3,2,1 LOMA! Lomadrinksu käteen ja pakkaamaan!

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Olo on jo lentokentällä hyvin rento = hyvä merkki :)

   Poista
 2. Hyvaa tulevaa haapaivaa ja ihanaa lomaa! Meillakin tuli neljas tana vuonna tayteen :) Itsekin mietin noita lahjoja ja miehelle valikoitui lopulta pari eri tuoksua. Mies sen sijaan oli loytanyt minulle sormuksen, jossa oli yhtena koristeena pieni kukka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onnea siis myös teille! Ihanan kuuloiset lahjaideat :).

   Poista
 3. Mielenkiinnolla seuraan ja odotan kuvia teidän Alaskanmatkalta. Ihanaa lomaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jos täällä Pennsylvanian "tutuissa" maisemissa on tullut räpsittyä jo muutama tuhat kuvaa, voin vain arvilla, että muistikortti räjähtää Alaskassa :D

   Poista
 4. Paljon onnea :)

  Ma sanoin tuolla E:lle yksi paiva, etta ensi vuonna mennaan joko Alaskaan tai Machu Picchulle haha! Mutta saapa nahda miten tama toteutuu kun kumpaakaan reissua ei voi oikein lyhyessa ajassa toteuttaa ja sinne Suomeenkin pitaisi menna... :/ onko tama sun eka vuosi kun et mene Suomeen kaymaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, matkakohteita kyllä riittäisi, mutta välimatkat ovat jo USA:n sisällä niin suuria,että kaikkialle ei kerkiä. Olen käynyt Suomessa n. kerran vuodessa, mutta en aina kesällä. Esim. toissavuonna kävin helmikuussa, mutta en kesällä. Tänä vuonna jää kesä väliin, mutta suunnitelmissa on talvireissu, jos työt vain antavat periksi.

   Poista
 5. Paljon onnea teille! Ja ihanaa lomaa, oot niin ansainnut sen! Alaska kuulostaa todella mielenkiintoiselta - ja ehkä vähän yllättävältäkin ;D - lomakohteelta. Odotan kuvia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Alaska oli hyvin random valinta, mutta jos asuu Kaliforniassa, on Alaska hyvin eksoottinen kohde :). Kiitos toivotuksista. Kuvia tulossa roppakaupalla!

   Poista
 6. Onnea neljästä vuodesta, ja oikein ihanaa lomaa! Alaska kuulostaa todella kiehtovalta paikalta! Reissuraportteja odotellessa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Raportteja tulossa taatusti :).

   Poista