torstai 18. kesäkuuta 2015

Haluaisin olla

Preschool -ryhmäni teemana on ollut tällä viikolla mielikuvitus (imagination station). Teemaan liittyen olen kysynyt lapsilta muutamaan otteeseen, kuka haluaisit olla, jos voisit olla ihan kuka tahansa? Tyttövoittoisen lauman vastaukset ovat olleet täynnä prinsessoja, muutamalla prinssillä, rosvolla, noidalla ja hulkilla höystettynä.

Minä en haluaisi olla juuri nyt kukaan muu kuin oma itseni, mutta maisemaa vaihtaisin kyllä oikein mielelläni. Haluaisin olla Suomessa juhannuksen vietossa tai ainakin jossain muualla kuin töissä. Haluaisin pulikoida järvessä, kuunnella tuulen huminaa puissa, herkutella Suomi-herkuilla, halata rakkaita ihmisiä ja rauhoittua kaiken tämän hulinan keskellä. Tiedän, että Suomessa on kylmä ja hyttysiä, mutta ne tuntuvat täältä kaukaa katsottuna aika pieniltä pahoilta - semmoisilta kirpunkokoisilta papanoilta.

Kaikkea ei kuitenkaan saa mitä haluaa... Niin olen tainnut opettaa joskus ryhmäni lapsille (you get what you get and you don't get upset.). Siirränpä siis juhannushaikailuni kaukokaipuulokeroon ja keskityn nykyhetkeen. Ei kai tämä nykyhetkikään nyt niin paha ole. Jäljellä on meinaan viisi työntäyteistä päivää ja sitten mekin suuntaamme metsän keskelle hyttysten syötäväksi. 

Näiden viiden päivän aikana pitäisi kuitenkin vielä täyttää lisää talosoppareita, suunnitella kahden tai kolmen viikon tunnit sijaisen puolesta, juhlistaa amerikkalaisia isukkeja, pakata, suunnitella Alaskan reissua pikkuisen tarkemmin, hankkia vuosipäivälahja sekä etsiä hauskaa ja kepeää lomalukemista. 


Ihanaa juhannusta onnellisille juhlijoille! Juhannus yksillä, melkein viikonloppu melkein kaikilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti