lauantai 12. joulukuuta 2015

Kaksi tapaa

Heh, otsikon naputeltuani alkoi päässäni soimaan laulu, jolle lapsena tuli hihiteltyä monta kertaa: "On kaksi tapaa harrastaa seksiä, oikea ja väärä." Muistaako kukaan muu? No joo, en höpöttele tänään kuitenkaan suojatusta seksistä vaan jouluostoksista. Niitäkin voi nähtävästi tehdä sekä oikealla että väärällä tavalla saman päivän aikana.

Lähdimme heti aamusta Mission Valleyn kauppohin ja hermohan siinä meinasi mennä, kun liikkeellä oli jälleen kerran miljoona muutakin, joista ainakin puolet olivat kollektiivisesti unohtaneet järjen, käytöstavat ja ajotaidon kotiin. Kaiken huippu oli se, kun viimeisestä kaupasta lähtiessämme automme kummallekin puolelle oli parkkeerattu naapuri viivan päälle niin lähelle, että jouduimme käyttämään ihan tosissamme mielikuvitusta, ennen kuin meistä edes toinen pääsi autoon sisälle. Muuten olisimme ehkä menneet takakontin kautta, mutta takapenkillä istui tukevasti vöissä uusi adoptoitu lumiukkoystävämme.


Pääsimme kuitenkin kotiin muutaman ihan onnistuneen ostoksen kanssa, hengähdimme hetken ja lähdimme huomattavasti mielekkäämmälle kakkoskierrokselle.

Illalla North Parkissa järjestettiin Spirit & Shop -tapahtuma, joka yhdisteli loistavasti cocktaileja, ruokaa, joulutunnelmaa ja shoppailua pienissä paikallisissa yrityksissä. 20 taalan hintaisella lipulla sai maistella kuutta eri cocktailia (pikkuruisia maistiaisia) ja kymmenen eri ravintolan ruokaa. Maistiaiset oli siroteltu alueen putiikkeihin ja ravintoloihin, joten shoppailu ja uusiin paikkoihin tutustuminen sujui tällä kertaa huomattavasti rennommissa merkeissä.

Näitä eri nimikkeillä markkinoituja tapahtumia on järjestetty muutamien viime viikkojen aikana myös muissa San Diegon kaupunginosissa. Meidän oli tarkoitus osallistua myös Normal Heightsin Sip and Stroll -tapahtumaan, mutta se myytiin loppuun jo ennen varsinaista tapahtumapäivää. Tällä kertaa olimme siis vahingosta viisastuneita ja ostimme lippumme hyvissä ajoin.


Voin suositella lämpimästi, jos koskaan tulee mahdollista osallistua! Paikallista ja pientä tukee aina hyvin mielellään ja varsinkin ruokamaistiaiset olivat monessa ravintolassa todella anteliaita. Illallisen sai skipata ihan suosiolla ja parin mailin kävely takaisin kotiin teki myöskin varsin hyvää.

Huomenna pitäisi uskaltautua taas tuonne perinteiseen ihmisvilinään ja olla jopa tämänpäiväistä tehokkaampi. Miten ihmeessä tämä joulu voikaan aina yllättää näin pahanpäiväisesti? 12 yötä enää jouluaattoon (jos jollain muullakin on jäänyt laskematta)!

7 kommenttia:

 1. Kuulostaa kyllä huipputapahtumalta. Ja tuo lumiukko on aivan ihana. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana teidän lumiukko!
  Hih muistan kun Miamissa meille kävi samalla tavalla auton kanssa, aikamme ulkona pohdittuamme (valtavassa helteessä +37 )mieheni meni takakontin kautta autoon sisään. Autossa oli sisällä varmasti lähemmäksi + 80 ja pitkä mieheni yritti kontata etupenkille.
  Minä onneton vielä nauroin ulkopuolella ihan katketakseni kun en itkeäkään voinut ja otin muutaman kuvankin. Siinä meinasi mieheni kärsivällisyys loppua ihan kokonaan, toki nyt hänkin jo nauraa tilanteelle ja niille kuville missä tuskaisena naama punaisena ja aivan litimärkänä kapulaa etupenkille.
  Kuulostaa todella mukavalta tuo Spirit & Shop-tapahtuma.
  Kiva kun kerrot aina kaikista mukavista tapahtumista sieltä päin maailmaa, niitä kun on niin paljon!
  Olisipa Suomessakin...
  Oikein ihanaa Joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, jäi hieman harmittamaan ettei tullut otettua kuvia. Joku ohikulkeva nainen niitä näytti kyllä napsivan :D. Onneksi näille pikkukommelluksille voi aina nauraa, viimeistään jälkikäteen.

   Kiitos kun kummentoit! Täällä tosiaan riittää tapahtumia niin paljon, että paljon jää väliinkin. Tänään olisi esimerkiksi ollut tarjolla lemmikkieläinten jouluparaati :).

   Poista
 3. Oi oi, lemmikkieläinten jouluparaati, minä olisin heti halunnut osallistua siihen! (Meillä 3 koiraa ja kisu) ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuolla porukallahan te saatte aikaiseksi ihan omankin paraatin :D

   Poista