lauantai 6. helmikuuta 2016

Kalifornialaistunut vaatekaappi

Mistään ei huomaa yhtä hyvin vaatekaappinsa kalifornialaistumista kuin siitä, että helmikuisen Suomi-reissun varalle pakatessaan huomaat, että...
 • Lähes kaikki housusi ovat nilkkapituisia
 • Sukkalaatikosta löytyy vain varrettomia urheilusukkia ja muutama pari villaisia lautailusukkia. Ei taida riittää, vaikka kääntäisikin kertaalleen ympäri?
 • Sinulla oli ennen lapaset. Nyt sinulla on lapanen. Jossain...
 • Sinulla on vain muutamat laitailuun sopivat pitkät kalsarit, jotka eivät todellakaan mahdu farkkujesi alle
 • Et ymmärrä, miten mitkään pöksyt mahtuisivat farkkujesi alle
 • Valkoinen piposi on muuttunut vaatekaapin ylähyllyllä kissan sängyksi. Jostain karvojen alta pilkistää pikkuisen valkoista.
 • Sinulla ei ole talvikenkiä. Siis oikeita talvikenkiä. Eikä varsinkaan loskakenkiä.
Apua! Vieläkö kerkiää kauppaan?

Matkalaukku on esillä - Possun pahin painajainen

8 kommenttia:

 1. Hahaa ihan samat ongelmat täällä mulla! Sukkia oli aivan liian vähän edes yhtä Suomi-viikkoa varten (onneksi äidin luona voi pestä vaatteita) ja voi hyvä tavaton sitä, että farkkujen alle pitäisi mahtua jotain lämmikettä... Ehei, ei onnistu :D Olin myös vähän unohtanut, miten liukkaassa talvisäässä pyöräillään. Ennen vanhaan pyöräilin läpi vuoden, nyt menoni oli kuin pelkäävällä mummolla. ;)

  Hyvää reissua sinne! On täällä Suomessa aika kivaa, loskasta huolimatta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, pyöräily liukkaalla saattaisi olla vähän liian jännää nykyään, vaikka opiskeluaikoina tulikin pyöräiltyä kesät talvet. Taidan jättää varmuudenvuoksi kokeilematta :). Farkkujen alle tungettavat välihousut tai sukkikset ovat aina menneet käsityskykyni yli. Pakkohan niitä on käyttää, mutta ei ne kyllä mukavat ole milloinkaan.

   Poista
 2. Ihana kuva, vaikka kovasti epäileväiseltä siinä näytetäänkin. :)

  Oikein hyvää reissua Suomeen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kumpikin kissa tietää, että matkalaukun esiin tuleminen tarkoittaa muutosta normaalirutiiniin ja sehän ei ole koskaan kissojen mielestä hyvä juttu. Nyt jää tosin Phill kotiin kissojen kanssa, eli saavat huokaista helpotuksesta :).

   Poista
 3. Mun miehella kuka on ihan kasvanut taalla San Diegossa on varmaan paremmat talvivaatteet kun mulla! Se jopa omistaa kahdet pitkat kalsarit kun taas ma en omista yhtaan, ja silta loytyy oikeen kunnon paksut hanskat, ja ma kaytan sellasia normaaleja syys/kevatsormikkaita jos taalla on oikeen kylma. Silta loytyy jopa talvikengat! Viimeks kun menin Suomessa kaymaan, joutu kaveri tuomaan lentokentalle mulle talvitakin ja pipon etta olin varustautunut sitten vahan paremmin kun astelin ulos sielta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multakin löytyy nyt taas oikeat talvikengät. Oli pakko ostaa :). Se hyvä puoli tässä ajankohdassa, että talvivaatteet on nyt alennuksessa.

   Poista
 4. :D Mä hankin pari vuotta sitten talvikamat vuoristovaellukselle, jossa oli vielä kesälläkin lunta. 3 vuotta sitten olin Suomessa talvella ja sinne äidin ja isän luo jätin varta vasten Suomen reissua varten ostetut talvikengät. Onneksi äidillä on myös aina riittävästi sormikkaita, lapasia ja huiveja, ei niitä meilläkään tarvitse. Hyvää reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että äid(e)iltä löytyy aina lämmintä vaatetta. Ollaan onneksi vielä aika saman kokoisia :). Tällä hetkellä Suomessa ei näytä edes tarvitsevan kovinkaan kummoisia talvikamppeita. Vene saattaisi tulla kohta tarpeeseen, jos ei sade ala loppumaan.

   Poista