lauantai 10. lokakuuta 2015

Uitettu vaaka

Alan pikkuhiljaa uskomaan, että tänä vuonna kaikki sääuskomukseni heittävät El Ninon kunniaksi häränpyllyä. Lokakuu on jo pitkällä ja mittari pompsahti taas yli neljänkympin. Parhaimmillaan auton mittari näytti eilen 106 F eli 41 C. Kyllä tarkenee!

Juoksemiset, haikkaamiset ja kaiken muun kuivalla maalla tapahtuvan liikkumisen sai siis unohtaa ihan suosiolla. Mutta ei se mitään, onhan meillä vaihtoehtoja. Päätimme lähteä Raijan kanssa Mission Baylle ja vuokrata SUP-laudat tunniksi.


Tällä kertaa luotin taitoihini jo sen verran, että uskalsin ottaa selkääni repun, josta löytyi puhelin, autonavaimet, vaihtovaatteet,iPod, juoksukello, kuulokkeet ja rahapussi. Meinasin katua valintaani siinä vaiheessa kun tuuli ja aallot keinuttelivat lautaani ihan eri tavalla kuin viimeksi tyynenä päivänä. En kuitenkaan mulannut. Vielä. Siinä vaiheessa kun päätin olevani niin taitava, että vaaka onnistuisi helposti, mulasin sitten jo ihan komeasti. Onneksi päässäni oli kuitenkin sen verran järkeä, että jätin reppuni uhkarohkeimpien temppujen ajaksi rannalle.

Melkein vaaka

ja sitä seurannu uitettu koira

Tämä koira kuitenkin jo onnistuiTaitaapi olla vielä pitkä matka siihen, että sujahtelisin sujuvasti jooga-asennosta toiseen laudalla keikkuen. Heh, ei ehkä ihmekään, enhän minä mikään taipuisa joogi ole kuivallakaan maalla. Mutta oli meillä silti kivaa. Eikä tullut kylmä, ei sitten laisinkaan.

2 kommenttia:

  1. Oli kylla niin kivaa! Mua naurattaa vaan edelleen se mun kunnon pulahdus, jalleen naita fiksuja viimeisia sanoja - no eipa me paatamme tuonne veteen olla upottamassakaan ja plumps Raija on kokonaan pinnan alla. :D Ens kerralla pitaa miettia liikkeita jo valmiiksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita viimeisiä sanoja tuli lausuttua taas muutama :D. Mutta ei se mitään, kun kivaa oli eikä mitään kuitenkaan sattunut. Seuraavalla kerralla menee jo vaaka. Jep, jep... Treenailin tänään salilla tasapainoa uudella innolla.

      Poista