maanantai 20. heinäkuuta 2015

Karkkivoikkari

Ihana Raija toi minulle Suomesta tuliaisiksi karkkeja. Nams! Karkkeja mussutellessani minua rupesi naurattamaan, kun huomasin syöväni niitä näin:Kuka muu tekee salmiakki - hedelmä voikkareita tai järjestää karkkeja jonoon pöydälle oikeassa syömisjärjestyksessä? Hih, Veera 32 - vuotta tekee näin, ihan niin  kuin on aina tehnyt. Söin aina kaksi kerrallaan: yhden salmiakin ja yhden hedelmän. Jos karkkeja olisi enemmän, tekisin varmasti kolmiosaisia pinoja, mutta nyt ei voi, kun pitää syödä hitaasti ja harkiten ja säästellä karkkeja myös pahan päivän varalle.

Kai kaikki ulkosuomalaiset (tai ainakin Amerikan suomalaiset) ovat kuulleet, että useimmista Ikea -kaupoista saa nykyään irtokarkkeja? Löytyy kuulemma lakuja, hedelmäkarkkeja ja jopa salmiakkia. Käykää kurkkaamassa, jos karkkihammasta kolottaa. Minä aion pysyä kaukana, sillä karkkiövereihin ei vaadita nykyään enää kovinkaan montaa salmiakki - hedelmä pinoa.

6 kommenttia:

 1. En ole tehnyt karkki voikkareita, mutta eilen piti käydä Ikeassa ja ostaa irtokarkkeja.... :). Meillä oli muutakin asiaa, mutta niin vaan meillä oli kummallakin omat karkkipussit kädessä ulos kävellessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niin siinä saattaa käydä minullakin, kun tulee seuraavan kerran mentyä Ikeaan :)

   Poista
 2. Samaa harrastan minäkin! Toukokuussa viimeksi meiltä löytyi Pantteri-pussi ja silloin neuvoin myös miehelle, että ne kuuluu syödä pareittain salmiakki+hedelmä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesin, etten voi millään olla ainoa :D!

   Poista
 3. Todellakin hedelmät ja salmiakit pitää syödä kimpassa, väliin voi ottaa lakua ja sukulia jos on saatavilla ;) Tuo kuva on NIIN herkullinen! Onneksi muutaman viikon päästä pääsee täydentämään varastoja, Prisman karkkilaarit täältä tullaan!!! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veit sanat suustani! Tuo järjestys kuulostaa hyvin tutulta :). Nautinnollisia Prisma-hetkiä!

   Poista