sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Aikamatka

Kävin eilen Riihimäellä - ysikytluvun Riksussa, jos ihan tarkkoja ollaan. Sinne minut kiidätti yksi teinivuosieni suosikeista: The Offspring.

Del Marin hevoskisat ovat taas täydessä vauhdissa ja viime viikonloppuna potkaistiin käyntiin myös kesän konserttisarja. Jos paikalle saapuu ennen heppojen viimeistä lähtöä, maksaa koko lysti vain kuusi taalaa. Ylikalliit juomat ja vedonlyöntiin menevä raha ovat tietty ihan oma lukunsa, mutta noin niin kuin teorissa on Del Marissa mahdollisuus bilettää huippunimien kanssa lähes ilmaiseksi.

Lista tämän kesän konserteista löytyy täältä. Minut löytää Del Marista vielä ainakin Pepperin ja Weezerin konserteista. Pepper kiidättää minut Hawaijille ja Weezer aikaan, jolloin Phill ja minä treffailimme ympäri USA:ta. Sanokaa mitä sanotte, kyllä aikamatkailu on mahdollista. Musiikilla on ihmeellinen voima!

Olin lähes unohtanut Offspringin olemassaolon, mutta muistin palautumiseen ei tarvittu muuta kuin ensisävelet esimerkiksi tästä biisistä. Ja nyt kun kerran vauhtiin pääsin, pitää minun tietenkin käydä latailemassa albumit taas iPodilleni. Offspring on ihan loistavaa juoksumusiikkia ja hyvänmielen musiikkia. Minulla on aina ollut kiero suhtautuminen punk-musiikkiin, sillä se ei saa minut hymyilemään. Kumma tyyppi, nyt ja teininä.

Mutta hei, San Diegolaiset: Käykää kurkkaamassa, jos konserttikalenterista löytyy jotain kivaa ja kaikki muut, antakaa The Offspringille uusi mahdollisuus. Minusta ainakin tuli kertarysäyksellä uudelleen syntynyt fani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti