torstai 2. helmikuuta 2017

Meri-ilmaa nuuhkimassa

Phillin San Diegosta pois muuttava kaveri halusi tehdä viimeisenä Kalifornia-viikonloppunaan jotain uutta ja kysyi meiltä vinkkejä ja seuraa. Päädyimme suosittelemaan kerran aiemmin kokeilemaamme brunssiristeilyä, eikä mennyt pieleen.


Tälläkin kerralla ruoka oli hyvää, sitä oli enemmän kuin tarpeeksi eikä mimosavaraston pohja tullut vastaan, vaikka yritys olikin kieltämättä ihan riittävä. Kuvia ei tullut kauheasti napsittua, mikä kertoo ehkä omaa kieltään aamupäivän onnistumisasteesta.


San Diego näytti parhaat puolensa myös maisemien ja säiden puolesta. Sateet ovat nyt taakse jäänyttä elämää ja aurinko on palannut sääkartoille vaihtelevan lämmön kera. Tällä viikolla on ollut hetkittäin jopa kesäisen lämmin, eikä ole muuten haitannut yhtään. Minulla on tällä hetkellä niin monta itse sytytettyä rautaa tulessa, että jokainen extra-energian hippunenkin on tullut tarpeeseen.Koska toinen kerta brunssiristeilyllä oli ihan yhtä onnistunut kuin ensimmäinenkin, lähden mielelläni matkaan vielä kolmannenkin kerran. Meri-ilmaa nuuhkii aina mielellään eikä brunssilla alkanut päivä voi mennä kovin helposti pieleen. Iso peukku brunsseille ja etenkin brunssiristeilyille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti