perjantai 17. helmikuuta 2017

Myrskyisen illan unelmointia

Ulkona pauhaa myrsky ja oma kotisohva on tällä hetkellä kaikki, mitä tarvitsen. Takana on mukavan leppoisa työpäivä ja edessä kolmen päivän viikonloppu. Se tuntuu aika hurjalta ottaen huomioon, että nykyisin minulla on viikossa yleensä vain yksi täysin vapaa päivä.

Tälle pitkälle viikonlopulle oli vaikka mitä suunnitelmia ja unelmia, mutta sadepilvet, kiireinen viikko ja väsymys veivät innon suunnittelulta ja päätimme elää hetkessä. Sen verran kuitenkin tiedän, että tänä viikonloppuna ostan itselleni/meille uuden kameran ja suuntaan kulkuni luontoon. Vanhan kameran peruslinssi sanoi tarkennussopimuksensa irti eikä 9 vuotta vanha karvalakkijärkkäri vastaa muutenkaan enää alati kasvavia tarpeitani. Joskus materiakin tekee onnelliseksi. Viimeaikoina ehkä aika useinkin.

Toiveissa olisi siis lähteä sunnuntain Joshua puita katselemaan, jos ei taivaalta tule kaatamalla vettä. Sää on ollut viime aikoina lämpöinen, aurinkoinen ja keväinen, mutta taisin nuolaista ennen kuin tipahti ja "talvi" teki paluun. Puhelin on piipannut tänään tulvaa, myrskytuulia ja ukkosta, mutta kerkisin kuitenkin kotiin ennen pahinta myräkkää.


Tässä vielä päivän viisi positiivista, joiden avulla mieli nytkähtää helposti viikonloppuvaihteelle:
 • Ginja Ninja siideri - NAM!
 • Sateen tuoksu ja ropina
 • Puhtaat lakanat
 • Uunissa kypsyvä lohi
 • Aito PERJANTAI-fiilis
Rentoa pitkää tai lyhyttä viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Jännä nähdä kuinka erilaista Joshua puistossa on näiden sateiden jälkeen! Me kun käytiin siellä muutama vuosi sitten hyvin kuivaan aikaan. Eli kuvia ootellen. :) Ihanaa viikonloppua, yksi päivä töitä täälläkin enää. Sitten se palkallinen maanantai pyhä, eiku. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siellä luultavasti himpun verran vihreämpää. Muutaman viikon päästä alkaa luonnonkukkien kukinta, joka on varmasti upea. Suunnitteilla on retki Anza Borregoon joskus maaliskuun alussa.
   Tsemppiä viikon vikaan työpäivään :). Opettajan on helppo hymyillä näitten maanantaipyhien kanssa...

   Poista
 2. Jos viitsit kirjoittaa jotain kamerasta, niin sekin kiinnostaisi. Itsellä on jonkinmoinen kamerakuume, jota hillitsee vain kameroiden hinta ja se, että vaihtoehtoja on monta ja siihen vielä linssit päälle.
  Tietty on aina mielenkiintoista lukea säästä ja varsinkin kun tänä vuonna säät ovat aivan outoja - itärannikolla on jo toinen viikonloppu peräkkäin +20C ja ollaan kuitenkin vain helmikuussa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollut totaalisen kumma talvi! Valitettavasti tämä kummallisuus taitaa olla uusi normaali jos ei ilmaston lämpiämistä pysäytetä.
   Kirjoitan mielelläni kamerasta ihan oman juttunsa. Tosin nyt lähden testaamaan sitä ensin tositoimiin luontoon :).

   Poista
 3. Nuo Two Townsin siiderin on kylla aina tosi hyvia, en ookkaan viela kokeillut niilta sellasta siideria mista en tykkaisi. Varsinkin tuo Ginja Ninja on hyva. Tulee ehka vahan jouluinen mieli siita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en juonut pitkään USA:ssa oikein mitään siideriä, mutta sitten maistoin Two Townsia ja mieli muuttui. Bad Apple on mun suosikki ja tuo Ginja Ninja heti perässä kakkosena. Oot ihan oikeassa, että se on vähän jouluinen/talvinen. Ehkä siitä tulee mieleen piparit :).

   Poista