maanantai 27. helmikuuta 2017

Reissu-unelmia

Voiko olla parempaa tapaa viettää sateista (kyllä, taas täällä sataa) maanantai-iltaa, kuin tulevan loman ja reissun suunnittelu? No ei kyllä minun mielestäni, jos ei lasketa mukaan mahdollisuutta olla parhaillaan siellä reissussa.

Maaliskuun lopussa meitä lykästää ja saamme lomailla yhdessä kuuden päivän verran. Minulla on kummastakin koulusta spring break ja Phillillä hyvin paljon käyttämättömiä lomapäiviä. Vaikka staycationit ovatkin olleet viime aikoina suosikkejamme, päätimme suunnata tällä kertaa vähän pidemmälle ja road trippailla Utahiin.


Suunnitelmat elävät vielä, mutta tällä hetkellä plan A näyttää tältä: Aloitamme reissun pikapyrähdyksellä Las Vegasiin ja suuntaamme sen jälkeen Brian Headin hiihtokeskukseen lautailemaan. Lautailun jälkeen valloitamme Zionin kansallispuistossa ainakin Angels Landing -haikin ja mahdollisesti myös Narrowsin ja/tai pari pikkuhaikkia. Kyllä nyt taas kelpaa, kun on niin paljon kaikkea kivaa odotettavaa. Kevättä ja lomaa kohti! Huomenna pitäisi taas tuntua säidenkin puolesta vähän keväisemmältä ja viikonlopuksi on suunnitteilla pieni paikallisreissu Anza Borregon state parkiin aavikon luonnonkukkia ihailemaan. Ei siis yhtään hullumpi maanantai!


P.S. Kaikki vinkit Zionin kansallispuistoa koskien ovat äärettömän tervetulleita!

Tämän postauksen kuvat Balboa Parkista, josta löytyi viikko sitten kauniita kukkivia puita ja hyvin monta suljettua museota. Maanantai (varsinkaan pyhä) ei ole USA:ssa hyvä museopäivä. Jokohan sen kohta muistaisin...

2 kommenttia:

  1. Jaahas, ollaankohan me samaan aikaan Vegasissa? :) Se Zion jäi meiltä viimeksi välistä, ajeltiin vaan läpi. Kaunista oli kyllä läpi ajaessakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maaliskuun 28. olis tod.näk. meidän Vegas-päivä, ellei sitten ajeta suoriltaan Utahiin. Kuvien perusteella Zion on kyllä upea ilmestys.

      Poista