lauantai 27. elokuuta 2016

Tähtien Sotaa tähtitaivaan alla

Uskoisin, että kaikki tietävät kotipaikkasyndrooman? Mitä lähempänä tai helpommin saavutettava joki nähtävyys tai tapahtuma on sitä epätodennäköisemmin sinne tulee mentyä.

Näin on käynyt meille joka kesä muunmuassa puistoelokuvien kanssa. San Diegon kaupunki järjestää kesäisin ison läjän täysin ilmaisia elokuvanäytöksiä eri kaupunginosien puistoissa, muttemme ole saaneet raahattua itseämme paikalle vielä kertaakaan. Näin siitäkin huolimatta, että lähin elokuvapuisto löytyy kirjaimellisesti kotimme vierestä.

Kesäkuussa piti mennä katsomaan ET:tä ja heinäkuussa Truman Showta, mutta yllättäen huomasimmekin olevamme jo elokuussa ja kesän viimeisten puistonäytäntöjen ääärellä. Tänään otimme itseämme niskasta kiinni ja tallustimme vilttiemme ja parin kaverin kanssa portaita alas puistoon. Puisto oli täynnä populaa ja valtavalla puhallettevalla screenillä oli juuri alkamassa uusin Tähtien Sota -elokuva.

Mikäpä sen tunnelmallisempaa kuin makoilla ihan oikean tähtitaivaan alla elokuvaa katsellen. Olimme nähneet The Force Awakens -pätkän jo kertaalleen, mikä oli varmastikin pelkästään hyvä asia. Puistoleffoissa tunnelma on taviselokuvia huomattavasti rennompi eikä kukaan vitsi suhista, jos naapurin tekee mieli paljastella juonenkäänteintä tai hihkua jännissä kohdissa hieman normaalia äänekkäämmin.


Vannomatta paras, mutta ensi kesänä saatamme eksyä paikalle hieman useammin. Picnic ja elokuva naapuruston omassa puistossa on meinaan kesäkivaa parhaimmillaan.

4 kommenttia:

 1. Oliko taa Uni Heightsin trolley barn parkissa kenties? Vai missa? Tiedan tuon kotipaikka syndrooman ihan liiankin hyvin, mutta jos oisin tiennyt etta Tahtien Sotaa naytetaan jossain lahipuistoissa oltaisiin mekin varmasti loydetty paikalle, silla ollaan molemmat sen verran Tahtien Sota nortteja ja ilmaset tapahtumat houkuttaa tietysti aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli Ward Canyon Parkissa, eli ihan tossa 15 vieressä. Tais olla tälle kesälle vika, mutta ens kesänä näitä järkätään taatusti taas. Ilmaisjutut on aina kivoja ja tuolla oli kyllä muutenkin tosi kiva tunnelma :)?

   Poista
  2. Siis ihan ilman kysymysmerkkiä :D.

   Poista
  3. Ward Canyon park on ihana! Nyt kylla harmittaa etta meni taysin ohi :(

   Poista