sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Footgolf

Kun vatsat olivat surffailun ja lounaan jäljiltä täynnä vettä ja kaloja, oli aika siirtyä Balboa Parkkiin ja seuraavan aktiviteetin pariin. Parkkeerasin auton golfkentän parkkipaikalle, mutta ohjelmassa ei ollut tavallista golfia, par 3 golfia, minigolfia eikä edes frisbee golfia. Nuo on kaikki jo kokeiltu, mutta footgolfin kohdalta puuttui vielä ruksi.


Footgolfia voi San Diegossa pelata ainakin Balboa Parkin ja Mission Beachin golfkentillä. 18 reiän kenttämaksu oli viikolla $14, viikonloppuna $18 ja pallon sai tarvittaessa vuokrata viidellä taalalla. Homman idea oli sama kuin golfissa (eli pallo reikään), mutta pallon virkaa toimitti jalkapallo ja mailalla lyömisen sijaan palloa potkittiin luonnollisestikin jalalla.


Eikä muuten ollut helppoa! Balboa Parkin golfkenttä oli yllättävän mäkinen, minkä seurauksena pallo kieri välillä iloisesti aivan väärään suuntaan.


Mutta vitsit että tämäkin oli kivaa puuhaa! Ehdoton suosikkini kaikista kokeilemistani golf-versioista. Kaiken muun hyvän lisäksi pallon perässä juostessa ja sitä tunteella potkiessa tuli oikeasti hiki.

18 reiän pelaamiseen meni reilu tunti, minkä jälkeen meille jäi sopivasti aikaa piipahtaa kotona suihkussa ennen päivän loppuhuipennusta. Aktiviteetti numero 2 oli siis ykkösen kaltainen menestys ja yllätys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti