maanantai 11. heinäkuuta 2016

DIY Rakkauspenkki

Päätimme skipata tänä vuonna normaalit hääpäivälahjat ja tehdä sen sijaan yhdessä jotain ikuista ja unohtumatonta: Rakensimme kuistillemme mittatilauspenkin.


Tämä rakkauspenkki syntyi todellisena tiimityönä. Phill sahaili, poraili ja ruuvaili. Minä hioin, maalasin ja valkkasin istuintyynyt. Välillä vaihdoimme hommia ristiin ja yhdistimme tarvittaessa voimamme, mutta alkuperäinen työnjako taisi olla melle kummallekin mieluisin.

En osaa laskea kustannuksia ihan tarkasti, sillä ostimme samalla kertaa puutavaraa ja työkaluja myös muihin projekteihin. Tuskin menee kuitenkaan ihan metsään, jos väitän puutavaraan, ruuveihin, maaliin ja pensseleihin menneen n.60- 70 taalaa. Pehmusteet tilasin 90 taalalla Wayfairilta.

Simppeli, mutta kiva penkki ja tunnearvoltaan korvaamaton. En malta odottaa, että koko patiomme on valmis!

7 kommenttia:

 1. Kivan näköinen penkki.
  Minäkin haaveilin itse tekeväni terassikalusteita, mutta eipä ole ollut aikaa, eikä mielenkiintoa. Ehkä sitten eläkkeellä :D .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tämä tosiaan aikaa vie, mutta toisaalta se on myös kivaa yhteistä puuhastelua. Nyt vain haaveillaan kunnon työtilasta ja elämää helpottavista työkaluista :). Ehkä sitten eläkkeellä :D.

   Poista
 2. Eipa ollu kylla ihan hirvean kallis projekti :) Ja hyvalta nayttaa! Ja muuten hei, oisko susta taas kahvitteluseuraks taas tassa joku kerta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tekemällä pääsee kyllä huomattavasti halvemmalla kuin kaupasta ostamalla, vaikka aluksi pitääkin toki hankkia vaikka mitä työkaluja. Ja joo, ehdottomasti! Mä laitan sulle huomenna viestiä :).

   Poista
  2. Mutta siinahan on sekin hyva puoli etta sitten on niita tyokaluja jos tarvii joskus toiste! :)

   Poista