tiistai 26. heinäkuuta 2016

Ilmaista hupia

Yksi San Diegon kivoimmista kesäperinteistä on Del Marissa järjestettävät "ilmais"konsertit. Heitin tuon ilmais -sanan lainausmerkkeihin, sillä konsertti on ilmainen ainoastaan tyypeille, jotka saapuvat paikalle ennen hevoskisojen viimeistä lähtöä. Military ID:ta vilauttamalla sisään pääsee ihan oikeasti ilmaiseksi, mutta eipä se muutaman taalan pääsymaksu taida ketään konkurssiin viedä. Huomattavasti vaarallisempaa onkin sitten vedonlyönti, jos siihen leikkiin innostuu mukaan.

Konsertteja järjestetään laukkakisakauden aikana joka viikonloppu ja bändejä löytyy listalta ihan joka lähtöön. Meidät innosti liikkeelle Cold War Kids ja tarkoitus olisi palata Del Mariin vielä ainakin kerran Pepperiä kuuntelemaan.
Mukava ilta, joka huipentui uskomattoman nopeaan kotimatkaan First -kipaletta lauleskellen. Aiempien kokemusten perusteella olimme varautuneet istuskelemaan konsertin jälkeisessä ruuhkassa hetken jos toisenkin, mutta yllätykseksemme saimmekin ajella juuri niin nopeasti kuin rajoitukset antoivat myöden. Tästä ainakin pieni osakiitos Uberille ja Lyftille, joiden noutopisteillä riitti vilskettä.

Näitä(kin) iltoja lisää! Kyllä kesä on vaan kivaa aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti