keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Juoksumotivaatiota

Muuttaessamme Pacific Beachilta kymmenen mailia  sisämaahan, ennustin tulevani ikävöimään upeita juoksumaastojani. Eikä mennyt ennustus pieleen. Juoksumotivaationi on  ollut viimeaikoina pikkuisen hukassa, sillä täällä meilläpäin joutuu oikein hakemalla hakemaan kivoja lenkkejä, joiden aikana ei tarvitisi kököttään joka toisessa kadunkulmassa odottelemassa liikennevalojen vaihtumista. Asumme nyt kaupungissa ja sen kyllä huomaa.

Pääseehän sinne PB:lle edelleenkin nopsaan, mutta aika harvoin tulen kuitenkaan ajelleeksi 10 mailia ihan vain päästäkseni juoksemaan. Tällä viikolla minulla on  kuitenkin vanhoille hoodeille muutakin asiaa (aka ystäväni kissojen paijaamista ja ruokkimista), joten olen yrittänyt herätellä juoksuintoa muistelemalla vanhoja hikilenkkejä näissä maisemissa:Kyllä kelpasi juosta pitkiä lenkkejä, kun vieressä kimmelsi meri ja mäkitreenikin hoitui ihan kivoissa olosuhteissa.Ehkei juoksulenkille ajaminen olekaan lopulta niin kaukaa haettu vaihtoehto. Ajelenhan minä salillekin ja haikkaamaan sen kummempia miettimättä. Samalla voisi heittäytyä vaikka seikkailunhaluiseksi ja ajella joka viikko johonkin uuteen kaupunginosaan. Puskista aion tosin pysytellä edelleenkin poissa, sillä niissä liikkuu liikkaa kaheleita, tai vähintäänkin puumia. 

Juoksenhan minä toki ilman intoakin, mutta hommassa saattaisi olla enemmän mieltä innon kera. Täten julistan siis juoksumotivaatio -projektin alkaneeksi. Uudet reiti, uusi soittolista ja uusia talvisempia juoksuvaatteita. Eiköhän tästä vielä hyvä tule.

5 kommenttia:

 1. Ei se tosiaan ole yhtään hullumpi idea ajaa lenkkimaaston perään, ajaahan ihmiset muutenkin treeneihin, niinkuin sanoit. Ja ajattele, jotkut ajavat salille juoksemaan juoksumatolla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aivan totta! Juoksumattojuokseminen on kyllä ah niin tylsää. Joskus on tosin pakko, kun ulkona on (täällä) liian kuuma. Ja nopeus-/ sprinttitreeneihin se on muutenkin ihan jees.

   Poista
 2. Mites tuo joenvarsi? Mission Valleyssahan on vaikka mita joen vieressa menevia lenkkeilyreitteja :) Itseani kiinnostaa nuo reitit, tosin eri syista kun ma oon vahan tallanen lintubongari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos! Mä unohdin joenrannan kokonaan. En ole käynyt siellä muuta kuin Ocean Beachin/ Mission Bayn päässä. Täytyykin käydä katsastamassa ja selvittää, mistä täältä meiltä pääsisi sinne kätevästi. Balboa parkissa olisi tietty kiva juosta myös, mutta sinne on kuitenkin sen verran matkaa, että ihan pikaista pyrähdystä sinne ei voi tehdä.

   Poista
  2. Ei pitais olla pitka ajomatka mutta pyorallakin vois paasta :)

   Poista