sunnuntai 2. elokuuta 2015

Vegaanitaivas

Jos koskaan eksyt San Diegoon ja mielesi tekee taivaallista vegaanista ruokaa, kannattaa sinun suunnata kulkusi Trilogy Sanctuary -ravintolaan La Jollaan. Tässä ravintolassa oli kaikki kohdallaan: Kattoterassinäkymät, mukavia sohvia sisällä ja ulkona, täyttävät, kauniit ja herkulliset annokset sekä mahdollisuus yhdistää ruokailuun jooga- tai aerial jooga -tunti. 



Meidän neljän koplasta vain yksi oli oikeasti vegaani, mutta ruoka maistui meille kaikille. Minun annokseni, BLTrilogy Crepes, koostui tattari (buckwheat) crepeista, munakoiso "pekonista", tomaateista, romaine salaatista, avocadosta ja aurinkokuivatuista tomaateista valmistetusta aiolista. Tattariletut maistuivat yllättäen kovin suomalaisilta! Ja olivat muuten ihan mielettömän täyttäviä.

Spring rolls ja punajuurisalaattia

Tattari crepejä

Vaikka omassa ruokavaliossani noudatankin ainoastaan kaikkea kohtuudella metodia, maistelen mielelläni vegaanikavereideni tekemiä ja suosittelemia herkkuja, ja yleensä pidän niistä kovasti. Tänne pitää päästä pian uudelleen! Seuraavaksi kokeiluun menee chili tai joku ihanista smoothieista

2 kommenttia:

  1. Näyttää ihan täydelliseltä <3 NAM!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin suositella lampimasti, niin vegaaneille kuin kaikille muillekin :)

      Poista