sunnuntai 30. elokuuta 2015

Muuttoturhautusmus

Eilen alkoi tuntumaan vahvasti siltä, että tämä kodin laittaminen riittää jo. Phill oli koko viikon työmatkalla ja odotukset viikonlopun aikaansaannoksille olivat kovat. Päädyimme kuitenkin tuhlaamaan aikaa salilla, jonoissa, liikenteessä ja pesulassa. Istuimme kotona tietokoneittemme äärellä, suunnittelimme, piirsimme, puhuimme ja sufailimme netissä. Pohdimme ja aloittelimme useampaakin projektia, mutta mitään valmista emme saaneet kuitenkaan aikaiseksi koko päivänä.

Turhautuminenhan siitä seurasi.

Tänään otimme varmanpäälle ja vietimme koko aamun laittamalla taidetta seinille. Pum! Johan tuli näkyvää ja valmista ja olokin parani parilla pykälällä. Taulujen seinälle laittaminen oli tosin melkoinen urakka tuon minun tarkan insinöörimieheni kanssa. Mittasimme taatusti jokaisen talosta löytyvän seinän vähintään kolme kertaa. Mutta en voi kieltää etteivätkö taulut ja kuvat näyttäsi nyt juuri niin hyviltä kuin mahdollista. Olemme joissain asioissa niin kovin erilaisia, mutta sepä saattaa olla ihan hyväkin asia.

Tänään olo on siis hieman luottavaisempi sen suhteen, että joskus tulee valmista. Seuraavina listalla ovat telkan kiinnittäminen takan yläpuolelle, olkkarin matto ,vaatekaappien uudelleen organisoiminen,viihdetietokone, takaoven verhot, kissojen kiipeilyseinä ja hiekkalaatikkosydeemit sekä pikkuisen pihan/pation laittaminen. Heh, ei lopu homma kesken, vaikka tällainen turn key -koti ostettiinkin.


Onneksi ihan kaikella ei ole kuitenkaan mikään hoppu. Aikaa ja rahaa kun ei vieläkään näytä kasvavan puissa - ainakaan täällä kuivassa Kaliforniassa. Nyt ei auta muu kuin hillitä hätäisiä housujani ja keskittyä kodin sijaan vaikka töihin. Viimeistä viedään tällä erää. Aika hurja tunne!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti