maanantai 10. elokuuta 2015

Viimeinen

Viimeinen viikonloppu tässä kodissa. Viimeinen viikonloppu Pacific Beachilla. Hieman haikea ja todella työntäyteinen kaksipäiväinen.

Pakkailun ohessa yritin ottaa pb:stä kaiken mahdollisen irti. Kävin juoksemassa rannalla, suppailemassa (aka baddle boardeilamassa) Raijan kanssa Mission Bay:lla, kävelyllä samalla kadulla asuvan ystäväni kanssa ja hakkasin nyrkkeilysäkkiä autotallissa ennen kuin se joutuu varastoon.


Emmehän me tästä kovin kauas muuta, mutta sen verran kuitenkin, etten pääse enää spontaaneille iltakävelyille ystäväni kanssa tai aamulenkille rannalle. Rantoja tulee ikävä, mutta vaihtokaupassa saamme itsellemme paljon kaikkea kivaa ja uutta.


Itse Pakkailu on sujunut toistaiseksi loistavasti. Meillä on paljon vähemmän rompetta kuin kuvittelinkaan. Mikä ihana yllätys! Tavaroiden läpikäyminen on terapeuttista, kaiken turhan poisheittäminen vielä terapeuttisempaa. Downsizing on USA:ssa hittisana ja me kellumme tällä hetkellä trendiaallon huipulla. Kuka tarvitsee tavaraa, kun ympärillä on tällaiset maisemat.

4 kommenttia:

 1. Ihan outoa kylla ajatella, etta seuraavaksi en ajelekkaan PB'lle kun ajelen teille vaan aivan uusille hoodeille. Mutta kuten sanottua, uusia haikkeja ja kaikkea muuta uutta. - ja suppailemaankin seka rannoille muutenkin edelleen ajelee muutamassa minuutissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän väliset ajelut taitavat onneksi jopa helpottua :). Ja totta, nopsaanhan sitä rannalle pääsee vaikka vähän kauemmaksi muuttaakin.

   Poista
 2. Täällä sitten oppii kaikkea uutta. Vasta opin että kissoilla voi olla aknea ja nyt sanan Downsizing :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, itsekin tullut opittua viime aikoina yhtä sun toista :)

   Poista