perjantai 21. elokuuta 2015

Uusia alkuja

Elimme koko kesän jonkinlaisessa välitilassa ja huomasimme toistavamme lausetta sitten kun asumme uudessa kodissa... harvasen päivä.

Nyt sitten asemme siellä uudessa kodissa ja on aika pysähtyä miettimään, että mitäs kaikkea meidän nyt pitikään alkaa tekemään.

 • Uudessa kodissa kissat eivät saa enää hyppiä pöydillä
 • Uudessa kodissa emme heitä hukkaan yhtään kaapin hyllyä tai neliötä
 • Uudessa kodissa elämme entistä siistimmin
 • Uudessa kodissa tutustumme naapureihimme kunnolla
 • Uudessa kodissa kävelemme entistä useampaan paikkaan turhan autoilun sijaan
 • Uudessa kodissa teemme ratkaisuja pitkällä tähtäimellä ja rupeamme muutenkin aikuisiksi
 • Uudessa kodissa korjaamme kaiken, mikä ärsyttää, sillä omaan kotiin kannattaa panostaa

Tämähän on melkein kuin uudenvuoden lista. Lupauksia on tehty pitkä jono - toivottavasti ei kuitenkaan tyhjiä sellaisia. Hassua kuinka elämään tarvitsee aina välillä tällaisia "uusia alkuja", jotka löytyvät lähinnä korvien välistä. Nyt vain pitäisi päättää, että milloin tämä meidän uusi alku nyt sitten virallisesti alkaa. Tämä viikko meni kevyesti vielä muuton piikkiin, mutta ehkäpä sitten jo ensi maanantaina...

2 kommenttia:

 1. Hih, ei kannata liian aikuiseksi heretä, kerkeehän tuota... :) (t: Sari melkein 40vee, mutta kayttaytyy kun 25 vee ;) ) Kiertopalkinto olisi muuten tuolla blogini puolella sinua odottelemassa! http://blogit.savonsanomat.fi/kaanhisteluja/starlight-blogger-award/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, monissa asioissa ei tartte koskaan olla aikuinen (mitä se sitten tarkoittaakin). Se on ihan yliarvostettua.
   Kiitos haasteesta! Olen vähän huono osallistumaan näihin, mutta ehkäpä otan itseäni nyt niskasta ja osallistun kertarysäyksellä kaikkii roikkuviin haasteisiin :).

   Poista