keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Vuosipäivä

Kaksi viikkoa sitten vietimme hääpäiväämme. Kaksi onnellista ja hyvin erilaista avioliittovuotta takana, seitsemänkymmentä edessä. Näimme pari päivää sitten tulevaisuuteen tavatessamme arviolta kahdeksankymppisen pariskunnan. Heidän humoristinen sanailu ja rakastava kehonkieli oli inspiroivaa katsottavaa. Suhteessa oli selkeästi kipinää vielä vuosikymmentenkin jälkeen.

Ensimmäinen aviovuotemme alkoi vauhdikkaasti parilla muutolla ja oli täynnä uusia kokemuksia. Yhteisen elämän ja kodin rakentamisen lisäksi totuttelimme uuteen kaupunkiin ja minä uuteen maahan. Pikkuhiljaa elämä loksahteli kohdilleen ja rauhoittui. Ensimmäiseen hääpäivään mennessä olimme rakentaneet yhteisen ihanan kodin, kummallakin oli pysyvä työpaikka sekä yhteiset ja omat rutiinit.

Toinen avioliittovuotemme olikin varsin tasainen ja rauhallinen. Ensimmäinen kokonainen vuosi, kun elimme yhdessä ihan tavallista arkista elämää. Ja kylläpä tuntui hyvältä! Tässä tapauksessa arkinen ei ole synonyymi tylsälle. Enemmänkin kyse oli pitkäaikaisen unelman toteutumisesta. Saimme olla paljon yhdessä ja hengähtää ennen valmistautumista kolmanteen ja jälleen hyvin erilaiseen vuoteen.

Kolmas aviovuotemme tulee olemaan jälleen täynnä muutoksia ja uutta. Edessä on muutto Kaliforniaan, mikä tuo mukanaan road tripin USA:n halki, uuden osavaltion, kaupungin ja kodin sekä todennäköisesti paljon erossa oloa. Vaatii varmasti paljon totuttelua, mutta valmiina ollaan!

Uudet kokemukset ja mahdollisuudet tekevät erossaolon paljon siedettävämmäksi. Pitää vain valita, mihin keskittyy ja käyttää energiansa. Minä olen valintani tehnyt ja aionkin nauttia San Diegosta täysin siemauksin yhdessä Phillin kanssa. Phillin ollessa merellä pidän itseni kiireisenä ja onnellisena parhaan kykyni mukaan. On sitä maailmassa pahempiakin paikkoja olla "yksin" kuin San Diego.

                                          Pieni välipala vuosipäivänä                                          Portsmouthin ilotulitus 3.7.2013

                                        

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti