lauantai 27. heinäkuuta 2013

Hetkessä kiinni

Perjantaina töistä tullessaan Phill löysi minut istumasta läppäri sylissä sohvalla. Istahdettuaan viereeni, hän alkoi nauraa ja kysyi: " Are you doing what I think you are doing?" No, olinhan minä. Näytöllä oli auki Yelp ja Googlen satelliittinäkymä Pacific Beach:in alueesta. Missionani oli etsiä meille uusi suosikkikahvila. Jo aiemmin olin katsastanut lähimmät ruokakaupat, muutaman lounaspaikan, ravintolan ja baarin sijainnit sekä parhaimmilta vaikuttavat lenkkipolut.

Olen niin innoissani, etten malttaisi odottaa enää yhtään. Mutta totuus on, että kaikkien aikataulumuutosten vuoksi minun on odotettava vielä aika pitkä tovi. Ja hyvin pitkältä aika tuleekin tuntumaan, jos en pysty siirtämään San Diegoa hetkeksi syrjään ja keskittymään nykyhetkeen ja ihanaan Portsmouthin kesään. Ei pitäisi olla kovin vaikeaa!

Aika siis sulkea kartat ja lähteä ulos tutuille kaduille astelemaan. Tiedän, että minun tulee Portsmouthia kova ikävä eikä vielä ole hyvästien aika. Ja eihän sitä koskaan tiedä, vaikka vielä palaisimmekin tänne, ehkä jopa pysyvästi. Portmouthissa on ehdottamasti pysyvän kodin ainesta!

Ennen Portsmouthin parhaita ja nykyhetkestä nauttimista siirryn kuitenkin hetkeksi menneeseen ja menen maanantaina töihin. Corinne soitti perjantaina ja kysyi voisinko mitenkään tulla auttamaan muutamaksi päiväksi. Kaiken "lomailun" jälkeen tuntuu kivalta mennä taas hetkeksi oikeisiin töihin. Lasten kanssa touhutessa ajatukset pysyvät taatusti tässä hetkessä ja pienissä tärkeissä asioissaPortsmouth, South EndPerjantai-illan upea sateenkaariNubble light house, York Maine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti