maanantai 9. tammikuuta 2017

Yhden vuoden rikkaampi

Niin siinä taas kävi, että vuosi vierähti ennätys nopeaan ja tuli taas aika lisätä yksi numero mittariin. Vuosia on kertynyt jo 34, mutta olo ei tunnu edelleenkään yhtään sen vanhemmalta tai raihnaisemmalta kuin vuosi tai kymmenen sitten.

Olemme luoneet Phillin kanssa kuin huomaamatta perinteen juhlia vanhenemisen sijaan elämää ja pystyvyyttä. Juhlistimme viime kesänä Philliä surffaamalla, lentämällä sisätiloissa ja pelaamalla futis golfia. Kun tuli minun vuoroni päättää synttäriviikonlopun kulku, halusin viettää tavallisen taivaallisen puuhalauantain ja valloittaa sunnuntaina bucket-listaltani puuttuvan vesiputous haikin.

Allekirjoitan yhä edelleen väitteen, että ikä on vain numero, enkä aio hidastaa vauhtia ennen kuin eteen tulee jonkinmoinen kiertämätön pakko. Juuri nyt minun on aivan valtavan hyvä olla juuri tällaisena ja juuri tässä elämäntilanteessa. Sitä jos mitä kannattaa juhlia.


Kippis 34! Otetaan näistäkin numeroista kaikki mahdollinen irti.

10 kommenttia:

 1. Onnea! Mulla tulee huomenna 29 täyteen ja aina välistä tulee mieleen, että pitäskö sitä olla tietynlainen tässä iässä jo. Miettiä lasten hankintaa ja talon ostoa. Puhuin poikakaverin kanssa ja se sit sano että no jos hankitaan yks lapsi joskus ku ollaan 35-36 vuotiaita niin eikö se riitä. Se helpotti omaa mieltä ja saan rauhassa suunnitella tulevaisuutta ilman paineita lapsen hankinnalle ja talon ostolle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minun tähän astisen elämän suurin oivallus on ollut, että tätä elämää kannattaa elää juuri niin kuin itsestä tuntuu hyvältä. Se on aika ihanaa ja vapauttavaa :).

   Poista
 2. Onnittelut! Ootte Robertin kanssa samanikasia :) Ite tulee ens kuussa vastaan suuri 30, ja mina taas oottelen sita vanhenemista innolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tuntuu hassulta ajatella, kuika vanhalta 30 tuntui joskus :). Kaytannossa kun mikaan ei ole muuttunut ainakaan huonompaan suuntaan :D.

   Poista
  2. Ajattelen aika samalla tavalla vaikka viitta vuotta sitten, etta onpa aika samanlainen meno. Tietenkin jotkut asenteet on ehka muuttuneet, tai ehka ei muuttuneet mutta muuntautuneet enemman :) Toivottavasti sellaset asiat pysyy samana :)

   Poista
 3. Onnea Veeralle :) Ei noita vuosia kannata laskea, on juuri sen ikäinen kuin tuntuu! Niinhän me teemmekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jatketaan näin, vuosia laskematta :).

   Poista
 4. Ihana oivallus tuo, että elämää kannattaa elää niin kuin itsestä tuntuu hyvältä :) Erinomaisen hyvä ajatus pitää mielessä etenkin niinä hetkinä, kun ne muiden elämien valinnat ja yleiset odotukset tuntuu painavan omillakin harteilla.

  VastaaPoista
 5. Niin joo ja onnea! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D! Monet odotukset ovat niin pinttyneitä itsestäänselvyyksiä, ettei niitä tule äkkiseltään aina edes kyseenalaistaneeksi.

   Poista