perjantai 13. tammikuuta 2017

Kostean ja pitkän viikon perjantai

Olen maininnut useammankin kerran, kuinka tiistait ovat minulle maanantaita vaikeampia. Maanantaina porskutan vielä viikonlopun fiiliksissä, mutta tiistaina viikonlopusta on jo kauan ja edessä oleva arkiviikko tuntuu pitkältä.

Tämä viikko on ollut yhtä tiistaita. Lomasta on jo ikuisuus eikä seuraavasta kirjaimellisesti tietoakaan. Jokainen (työ)päivä on kulunut enemmän tai vähemmän väsyneenä ja ärtyisänä, vaikka iltaisin onkin ollut tavallista enemmän kivoja menoja. Viikko on ollut pitkä, pimeä ja märkä.

Mutta hei,  nyt se on täällä: Perjantai ja kolmen päivän vapaat! Korkkasin viikonlopun aina niin hyvää tekevällä joogalla ja heti perään korkkasin (aina niin hyvää tekevän) viinipullon. Uunissa tuoksuu itse tehty pizza ja fiilis alkaa olla kohdillaan.

Tässä vielä päivän parhaat ja sitten viikonlopun viettoon:

"Miss Veera, I have never held a worm before!" Sanoi yksi tyttönen leveä hymy naamalla kädessään olevaa matoa hellästi silittäen.

"Nobody is perfect, right?" Kahden lapsen välisestä ruokapöytä keskustelusta korviin osunutta. En tiedä mistä oli kyse, mutta totta joka sana.

"It's okay to sit in mud because I have extra pants in my cubby, right?" Sure, mikä ettei... Meidän koulussa ulkoillaan säällä kuin säällä.

"I'm a cat and my name is Scar Face Claw and she is a rattle snake. Yea, we scratch things! Like the chairs... and you! My name is Scratchy Bob."

"Watch out, I have to throw this rock in the puddle."


Hyvää ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. En koskaan uskonut sanovani tätä täällä ääneen... Mut sanon silti, alkais tää sade jo riittää. :p Ollut ihan kummallinen talvi!

  Niin ja näin suomeksi uskallan huudella julkisesti... me ja meidän palkalliset pyhävapaat.. ainiin, just ehkä 2 niistä ei oo maanantai-päiviin sidottuja. ;p

  Rentoa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkaisi jo mullekin riittämään. Tällä viikolla sää vaikutti ehkä ekaa kertaa ikinä (San Diegossa) mielialaan heikentävästi. Ja todella, maanantai on huono päivä "viikonloppuvapaille" USA:ssa :)... Opettajana on helppo hymyillä, kun kaikki mahdolliset pyhät on oikeasti vapaita.

   Poista
 2. En koskaan uskonut sanovani tätä täällä ääneen... Mut sanon silti, alkais tää sade jo riittää. :p Ollut ihan kummallinen talvi!

  Niin ja näin suomeksi uskallan huudella julkisesti... me ja meidän palkalliset pyhävapaat.. ainiin, just ehkä 2 niistä ei oo maanantai-päiviin sidottuja. ;p

  Rentoa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 3. Mä olin pitkään sitä mieltä, että tiistai on viikon ärsyttävin päivä. Mutta koulumaailmassa työskenneltyäni tulin siihen tulokseen, että kyllä se on torstai: ei vieläkään viikonloppu mutta ei enää yhtään energiaa jäljellä. Kaikki tylsät asiat tapahtuivat aina torstaisin. En tällä hetkellä tee kokopäivätyötä, joten päivien väliset erot ovat vähentyneet.
  Mahtavia noi lasten kommentit! Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, jännä miten viikko ja viikon rytmi tuntuu eri ihmisistä erilaiselta. Minulle torstait ovat yleensä täynnä toivoa ja fiilis sen mukainen. Tosin tällä viikolla torstai oli TODELLA tahmainen ja ankea ilman mitäään järkevää syytä. Nukuin sitten to ja pe välisenä yönä 9h ja perjantaina maailma alkoi näyttämään taas paljon valoisammalta paikalta :).

   Poista