torstai 13. heinäkuuta 2017

Välietapit

Keskiviikkoaamuna oli aika pakata kipsut ja kapsut ja sanoa heipat maailman rentouttavimmalle majapaikalle. Steamboat Inn ei ollut kovin edullinen vaihtoehto, mutta ihanan hiljainen ja tunnelmallinen. Teki hyvää olla muutama päivä täysin ilman puhelinta, nettiä ja telkkaa, omassa pienessä kuplassamme.

Steamboat Innistä ajaisi Portlandiin suorinta reittiä noin kolme ja puoli tuntia, mutta päätimme tehdä matkalla pari kiemuraista pysähdystä.

Ensin suuntasimme katsastamaan reissun ekan vesiputouksen. Näitähän Oregonissa meinaan riittää!


Toketee Falls löytyi metsän keskeltä, lyhyen ja hyvin hoidetun kävelypolun päästä. Olimme liikkeellä sen verran aikaisin 4th of Julyn jälkeisenä aamuna, että saimme ihailla putousta ihan kahdestaan, vain miljoona hyttystä seuranamme.

Toketee Fallsin jälkeen oli edessä pidempi pätkä ajoa ihan vain tylsästi I-5 motaria pitkin. Navin osoite löytyi Corvallis nimisen kaupungin liepeiltä, keskeltä maaseutua ja pientä teollisuuskylää.


Oregonista kotoisin oleva Two Towns siideri on herkkua! Suosikkini on Bad Apple, mutta maistiaisten joukosta löytyi aika monta muutakin hyvää. Phill lupautui kuskiksi ja minä nautin tästä pienestä (iloisesta) välipysähdyksestä koko rahan edestä. Maistiaisten lisäksi ostimme mukaamme muutaman pullollisen harvinaisuuksia, joita ei San Diegosta ainakaan vielä saa.

Siidereiden jälkeen maistui bbq, jonka voimalla jaksoimme vielä viimeisen pätkän ruuhkaisiksi muuttuneilla teillä. Edessä oli vielä kaksi ja puoli kokemusten täyteistä päivää Porlandissa ja sen lähiseudulla.

2 kommenttia:

  1. En oo varmaan ikina maistanut Two Townsilta sellasta siideria mista en tykannyt! Oma lemppari on se niitten inkivaarisiideri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ginja Ninja :). Se on kyllä kanssa hyvää! Blind Ladysta (ja esim. Whole Foodsista) saa nyt niiden Hop and Stalk siideriä, joka on mun uus kesäsuosikki.

      Poista