tiistai 13. joulukuuta 2016

Jumin kautta voittoon

*Kirjoitus toteutettu yhteistyössä Lääkärikeskus Aavan Verkkovalmennuksen kanssa

Niska- ja hartiaseudun valmennus on edennyt nyt kolmanteen, eli viimeiseen vaiheeseen. Tämä vaihe kestää harhaluuloistani huolimatta neljä viikkoa ja harjoitteita olisi hyvä tehdä jokatoinen päivä.

Tilanteeni on ollut suurimman osan treenijaksosta täysin kivuton, mutta on väliin mahtunut yksi totaalinen jumikin:

Nukuin eräänä yönä hurjat 14 tuntia ja tein sen vielä kaiken lisäksi niin huonossa asennossa, että heräsin niska ja vasen hartianseutu aivan totaalisen kivuliaassa jumissa. Aloitin aamun varovaisilla ykkösvaiheen harjoitteilla ja yritin pysytellä koko päivän kevyessä liikkeessä. Ruokatauolla kävin rauhallisella kävelyllä hartioita ja käsiä liikutellen ja illalla tein vielä kevyen joogaharjoituksen tarkkaan kehoani kuunnellen.

Seuraavana aamuna olo oli jo paljon parempi ja vajaan viikon päästä jo täysin kivuton. Ykkös- ja kakkosvaiheen harjoitteet sekä rauhallinen aktiivisuus auttoivat tähän vaivaan yllättävänkin nopeasti.

Satunnaiset jumit ja niistä selviäminen on juurikin se syy, miksi lähdin verkkovalmennukseen mukaan. Vaikka en itselleni kummoisia jumitiloja toivokaan, oli hyvä testata harjoitteiden teho myöskin tosipaikan tullen. Minun kohdallani homma on siis toiminut juuri niin hyvin kuin toivoinkin. Nyt vielä loppurutistus loppuraportteineen ja jouluisen itsekurin testaus. Katsotaan miten minulle käy kun koti ja arki vaihtuvat reissuun ja lomaan.

Aamulenkkimaisemia

Linkki Lääkärikeskus Aavan Verkkovalmennuksiin löytyy täältä
Ja edelliset kirjoitukseni projektiin liittyen täältä ja  täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti