torstai 8. joulukuuta 2016

Kissakodin kuusi

Meidän perheen tapauksessa kissat ja kuuset ovat olleet vuodesta toiseen tuhoon tuomittu yhtälö. Yhteiseen historiaamme mahtuu kymmeniä rikkoutuneita koristeita, kymmeniä kertoja kaatunut kuusi, yksi totaalisesti jumiin jäänyt Possu ja yksi vakavasti kuusen veden juonnista sairastunut Kisu. Olemme sinnitelleen viisi vuotta tämän mahdottoman yhtälön kanssa, mutta nyt meille riitti. Päätimme askarrella kikka kakkosen ja suunnitelma B:n.


Tänä vuonna meillä on itse tehty seinäkuusi, joka mielestäni aika tyylikäs ja kissojen mielestä sen verran tylsä, ettei sinne ole ainakaa toistaiseksi (kop, kop) tarvinnut kiivetä.


Kuusi saa vielä aikanaan muutaman koristeen ja valot, vaikka minulle se kelpaisi ihan tällaisenaankin. Mukavan simppeli tällaisen simppelin tyypin makuun.

Tiesittekö, että jouluun on enää noin kaksi viikkoa... Laskin äsken ihan itse ja järkytyin. Voisin huutaa yhtaikaa kääk ja jee. 

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti, niin minustakin. Pakko myöntää etten ole koskaan ollut mikään suuri tilpehööri kuusten kannattaja :).

   Poista
 2. Tämähän on enemmän kuin tyylikäs! Tosi Hieno! Meilläkään ei ole kuusta mutta olen sirotellut kuusen havuja useampaan huoneeseen, kuusen tunnelmaa siis ainakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuusessa parasta onkin se tuoksu! Näistä keino-oksista se puuttuu, vaikka muuten tyylikäs ja kiva onkin.

   Poista