maanantai 15. toukokuuta 2017

Oregon-unelmia

Istuimme eilen hyvän tovin nenät tietokoneissamme kiinni ja suunnittelimme hääpäiväreissua Oregoniin. Lähdemme heinäkuun ekana heti kun pääsen töistä ja palaamme perjantaina yömyöhään, jotta kerkiän taas lauantaiaamuksi töihin. Aikaa seikkailuun meillä on siis lauantai-ilta sekä viisi kokonaista ja yksi puolikas päivä.

Emme ole yleensä ikinä näin ajoissa suunnitelmiemme kanssa, mutta siltikin meinasi tehdä jo tiukkaa löytää järkeviä majoitusvaihtoehtoja Crater Laken hujakoilta 4th of July viikoksi. Nyt voi onneksi taas hengittää, sillä meillä on lennot, auto sekä kaikki hotellit varattuna ja jäljellä on ainoastaan yksityiskohtien hiominen.

Tällä hetkellä sunnitelmamme menee jotakuinkin näin:

Saavumme Portlandiin lauantaina alkuillasta ja vietämme illan oluen ja ruuan parissa. Sunnuntaina lähdemme liikkeelle heti aamusta ja ajelemme osittain rannikkoa pitkin kohti Crater Laken luonnonpuistoa. Rannikkomutkan kanssa matkaan menee todennäköisesti koko päivä, mutta maisemien pitäisi olla kohdillaan. Maanantain ja tiistain vietämme Crater Lakella haikkaillen ja keskiviikkona ajelemme takaisin Portlandiin ihmettelemään lähiseudun luontoa ja vesiputouksia sekä hipster-kaupungin elämää.

Suunnitelmia tehdessämme totesimme heti alkuun, että Oregonissa on aivan liian paljon nähtävää yhteen viikkoon ahdettavaksi, mutta onneksi sinne pääsee varmasti halutessaan vielä uudelleenkin. Inhoamme kiirettä ja tiukkoja aikatauluja emmekä halua viettää koko lomaa myöskään autossa. Teimme siis kompromisseja ja olemme jo nyt aivan satavarmoja, että reissusta tulee ihan huippu.

Lomaan on kuitenkin vielä aikaa viikko jos toinenkin, joten ihan vielä en viitsi alkaa laskemaan päiviä. Matkakuume jyllää tosin jo siihen malliin, että taitaa olla parasta suunnitella ensiavuksi ainakin pari päiväreissua tai luontoseikkailua.


 Hullua ajatella, että olemme olleet jo melkein kuusi vuotta naimisissa ja kymmenen yhdessä. Aika, aika, mihin sinä oikein juokset? Ja voisitko kiltti pieni hidastaa, kun ei tässä juuri nyt olisi oikeastaan yhtään minnekään kiire.

2 kommenttia:

  1. Ollaan siis melkein samaan aikaan Oregonissa! Lennän Alaskasta Oregoniin sinä torstaina 4th of Julyn jälkeen... ja just varattiin telttapaikat siksi seuraavaksi viikonlopuksi sekä rannikolle, että Crater Laken lähelle... se on kyllä haastava sijainti jos ei meinaa yöpyä teltassa, ja muutenkin. Ihana kuulla että pääsette vihdoin Oregoniin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni maailma ja melkein hyvä ajoitus :). Ollaan pitkään mietitty tuota telttailua, muttei olla vieläkään saatu aikaiseksi ostaa kaikkia kamppeita. Päädyttiin varaamaan tosi kallis mökkimajoitus vajaan tunnin päästä Crater Lakelta, mutta paikka vaikuttaa kyllä tosi kivalta. Ollaan jo nyt tosi innoissamme reissusta!

      Poista