sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Spring break!

Tullessani eilen töistä kotiin, potkaisin kengät jalasta ja huusin: Spring Break! Sitten söin pullaa ja join kupin kahvia.

Opettajuuden iloja... Oikeastihan minä menen vielä maanantainakin töihin suunnittelemaan ja kokoustamaan, mutta sitä ei lasketa, sillä työpäivä ilman lapsia ei ole oikea työpäivä laisinkaan.



Niin kuin aiemmin jo hehkutin, olemme lähdössä reissuun. Ajelemme maanantaina iltapäivästä Vegasiin ja sieltä keskiviikkoaamuna Zionin kansallispuistoon. Onneksi olemme lähdössä liikkeelle autolla, sillä kohteiden väliset lämpötila- ja aktiviteettierot ovat aika jyrkät. Pelkkä ajatuskin pakkaamisesta hirvittää, sillä tiedän jo etukäteen pakkaavani aivan liikaa kaikkea turhaa ja aivan liian vähän kaikkea tarpeellista. Ainoa ratkaisu ongelmaan on pakata mukaan kaikki mahdollinen maan ja taivaan väliltä.



Vaikka pidänkin kummastakin työstäni valtavasti, tulee tämä loma ja reissu tarpeeseen. Tottuminen kuuden työpäivän viikkoon on vaatinut sopeutumista ja sumplimista, mutta nyt rutiinit ja rytmit ovat alkaneet loksahtamaan kohdilleen. Uusi työ ei enää stressaa, vaan nautin siitä täysin siemauksin. Olen oppinut multitaskaamaan ja käyttämään kaikki pienet aikarakoset hyväkseni.  Iso kiitos arjen sujumisesta kuuluu myöskin Phillille, joka hoitaa suuren osan kotitöistä pyytämättä ja mutisematta.



Ajatus kokonaisesta viikosta vapaalla tuntuu kuplina vatsassa ja hymynä huulilla. Tätä on odotettu! Tiedossa on rentoilua, luontoelämyksiä, hyvää ruokaa, haikkailua, drinksuja, valokuvausta ja ennen kaikkea laatuaikaa yhdessä.



Blogi hiljenee siis hetkeksi, mutta Instagram pysyy (todennäköisesti) reaaliajassa ja virkeänä. Katsastakaa siis @veeralampi, jos haluatte ihmetellä Vegasia ja Zionin luonnonihmeitä kanssani.

Kuvat napsin lauantaina Torrey Pinesista, La Jollasta. Jummi miten vihreää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti