sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Hyvän fiiliksen arki

Viime viikon tiistaina se loppui, ihan yhtä nopeasti kuin se oli alkanutkin: loma. Maanantai-iltana taistelin sunnuntaifiilistä vastaan ja ajatukset olivat työn täyteisessä talvessa ja keväässä. Miten jaksan ja selviän, voisinko vain jäädä lomalle?


 Mutta eipä auttanut, tiistaina oli pakko mennä töihin ja yllättäen kävi niin, että tiistaina oli hauska päivä. Keskiviikkonakin oli hyvä päivä, torstai oli yllättävänkin loistelias ja sitten olikin jo perjantai. Menin vielä lauantainakin töihin kahden viikon community college -tauon jälkeen ja kappas kun oli kivaa (heti kun muistin luokkahuoneen hälyt oikein).


Eiköhän tästä arjesta selvitä ihan omalla painollaan. Ja jos (ja kun) ahdistaa, otetaan käyttöön salaiset aseet aka tulevien lomien suunnittelu, luontoretket, työpaikkahuumori, eläinpannukakut, jooga ja hyvät kirjat.


Viime viikon harjoittelun ja onnistumisten jälkeen olen tällä hetkellä totaalivalmis uuteen viikkon ja entistäkin paremman fiiliksen vuoteen. Vuosi 2018 ei ole alkanut ollenkaan hullummissa merkeissä.


P.S. Kuvituksena kuitenkin kaiken logiikan vastaisesti kuvia lomalta, Mount Lagunan haikilta. San Diegosta ei kyllä tarvitse reissata yhtään minnekään luonnon ja upeiden maisemien toivossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti