torstai 21. joulukuuta 2017

Torstai 21.12

Torstaiaamu on täynnä toivoa. Ainakin heti aamutreenin jälkeen. En yleensä treenaa aamuisin, sillä joudun heräämään muutenkin turhan aikaisin, mutta tällä viikolla on pakko, jos aion liikkua laisinkaan. Pilates herättää kehon ja hälventää epäilyt siitä, onko tässä mitään järkeä.

Treenin jälkeen super pikainen suihku ja kahvia. Teen aamupalaksi maapähkinävoi-omena leipiä ja pakkaan eväät lounaaksi. Mahdutan mukaan myöskin lautasillisen pipareita työkavereiden päivää ilahduttamaan.

Tänään ei ole aikaa löhöillä sohvalla kymmentä minuuttia pidempään. Hiukset sojottavat iltaisen pesun jäljiltä taas aika villisti, mutta onneksi edessä on ulkoiluaamu ja pipo. Loppupäivän voikin sitten rokata ponnaria tai jotain sotkunutturaa. Kiitän taas onneani siitä, että meillä töissä ei ole puku- eikä hiuskoodeja. Tänään on ehdottomasti leggaripäivä.

Työpäivä alkaa kurjissa merkeissä. Käsittelin eilen lasten tekemän salt dough koristeet läpinäkyvällä spray maalilla ja jätin ne hetkeksi ulos kuivumaan. Työkaverini oli tarkoitus siirtää ne sisään ennen kotiinlähtöä, mutta hän unohti. Kävi sitten niin, että viime yönä San Diegossa satoi ensimmäisen kerran kuukausiin. Ja satoi sitten kaatamalla. Koristevelli on aika lohduton näky. Arvon hetken aikaa, kerkeisimmekö tekemään vielä uudet ennen huomenna alkavaa lomaa, mutta luovutan suosiolla. Ajatus oli (kai) tärkein.

Aamu on yhtä go-go-go:ta. Työparini on jo lomalla, mikä tarkoittaa sitä, että teen pari päivää töitä uudehkon floaterimme kanssa. Tajuan aika pian, kuinka saumatommaksi yhteistyömme on hioutunut syksyn aikana. Nyt pitää taas muistaa selittää ja pyytää. Yksin ei koko työmäärästä selviä.

Aamupäivä menee todella nopeasti ja pian on jo tauon paikka. Käyn kävelyllä ja hengitän. Iltapäivällä sama meno jatkuu ja pian kello onkin jo neljä.

Ajelen kotiin ja päätämme lähteä Phillin kanssa yksille toiseen olohuoneeseemme, eli Blind Lady Ale Houseen. Juomme oluet, pelaamme korttia ja rentoudumme. Jos jossain paikassa tulee aina hyvä mieli, on se ehdottomasti BLAAH.


Tilaamme mukaan pizzat ja siirrymme kotiin syömään ja katsomaan Game of Thronesia. Työpäivä tuntuu jo kaukaiselta ajatukselta ja huomisen jaksaa vielä vaikka päällään seisoen.

Ennen nukkumaan menoa paketoin vielä Phillin avustuksella huomisen Secret Santa -lahjan ja kihisen tyytyväisyyttäni. Secret Santa on yhtä hauskaa joka vuosi!

Mutta nyt nukkumaan, jotta huomisesta tulee taatusti happy Friday.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti