maanantai 18. joulukuuta 2017

Maanantai 18.12

Viikko jouluun, iik! Sen kunniaksi päätin aloittaa ryhtiliikkeen ja ottaa loppukirin: Vuorossa on jälleen kerran päivittäisiä kuulumisia. Olkaatten hyvät!

Kello soi kuudelta, vaikka menenkin tänään vasta puoli kasiin töihin. Lähden pimeään aamuun juoksemaan. Juoksen viitisen kilsaa ja teen perään nopsat lihaskunnot. Kotiin saapuessani vaihdamme Phillin kanssa lennosta heipat ja pusut kun Phill lähtee samalla oven avauksella töihin.

Suihkuun ja aamupalaksi viikonlopulta jäänyttä ruiskuoreen leivottua lohi-perunapiirakkaa. Nam!

Lähden hieman kahdeksan jälkeen töihin hirveän tavaramäärän kanssa. Mukana on eväiden, vaihtovaatteiden ja muiden normijuttujen lisäksi synttärilahja työparilleni, secret santa lahja toiselle työkaverille ja tietokone. 

Töissä on vielä toistaiseksi hiljaista. Käyn piilottamassa secret santa -lahjan kohteeni luokkahuoneeseen ja vaihdan parin työkaverin kanssa kuulumiset. Pian alkaa tapahtua ja aamu hujahtaa nopsaan lasten kanssa touhutessa. 

Yhdeltä lähdemme työparini kanssa läheiseen kahvilaan miettimään luokkahuoneemme uudelleen järjestämistä. Maanantaiset suunnittelutuokiot ovat parhautta! Saavumme takaisin koululle kolmelta ja aloitamme iltapäivähulinat. Neljältä olemme valmiita ulos välipala-picnicille.

Ulkoilemme viiteen asti, kunnes tulee humsahtaen pimeää ja minun on aika lähteä kotiin. Meillä ei ole koululla kunnon ulkovaloja, joten pimeän tullen on suunnattava sisälle. Yleensä teen nykyään 7:30 - 4 työpäivää, mutta tänään vaihdoin työkaverin kanssa vuoroa, jotta hän kerkesi hoitamaan pari tärkeää asiaa. 

Töiden jälkeen lähden saman tien jouluostoksille, vaikka ajatus tungoksesta hieman ahdistaakin. Yllätyn kuitenkin positiivisesti, kuinka tyhjää ostarilla on viikonloppuun verrattuna. Käyn ensin Fashion Valley Mallilla, josta ostan Philille pari paitaa ja keittiöjuttuja. Seuraavaksi suuntaan Targettiin ja ostan Phillin päälahjan: Nintendo Switch -konsolin. Targetista tarttuu mukaan myös secret santa juttuja, joulusukan täytteitä ja pari joulukorttia. 

Kuva on oikeasti lauantailta, mutta sama ostari kuitenkin

Saavun kotiin puoli kahdeksan  aikoihin hirrrrrveän nälkäisenä. Phill on tänään yön yli töissä duty päivässä, joten lämmitän itselleni eiliseltä jäänyttä kasvis chiliä. Chiliä on niin paljon, että siitä riittää koko alkuviikoksi. Sunnuntaikokkailut ja tähteet ovat maailman paras juttu!

Syömisen jälkeen teen tämän vuoden viikat community collegen paperihommat, kirjoittelen päivän jutut ylös, rapsuttelen kissoja ja katson YouTubesta vlogeja. Kohta voisikin mennä jo nukkumaan taas yhden päivän lähempänä lomaa ja joulua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti