lauantai 7. lokakuuta 2017

Ultimate kissan sänky, osa 2

Muistatte ehkä, kuinka Possu omi ja sai itselleen uuden sängyn tiskien kuivausmatosta? Jos et, voi lukea aiheesta lisää täältä.

Sänky oli pitkään ehdoton lemppari, joka pesi oikean kissan sängyn mennen tullen. Mutta sitten kissat löysivät jotain vielä parempaa. Phill sai heinäkuussa kaksi synttärilahjaa perheeltään. Toinen lahjoista oli matalassa pahvilaatikossa, toinen kuplamuovikirjekuoressa. Pinosimme laatikon ja kirjekuoren olohuoneen nurkkaan kierrätystä odottamaan, mutta toisin kävi: Kissat tekivät "sänkyyn" pesän ja siinä se möllöttää edelleenkin olohuoneemme nurkkaa komistamassa.

Sänky on ilmeisesti mukavan pehmeä ja se rapisee kivasti ympyrää pyöriessä. Vetovoimaa ei vähennä myöskään se, että se on rakennettu pahvilaatikon varaan. Välillä sängystä käydään kovaa taistoa, kun kumpikin haluaisi olla siinä juuri nyt heti, mutta tilaa on vain yhdelle valtavalle egolle. Sharing is caring ajatusmalli ei oikein istu meidän kisuleiden ajatusmaailmaan. Ovat kumpainenkin meinaan aika leveitä nukkujia...


Sänky saisi olla toki mielellään hieman kauniimpi, mutta ei kai tässä voi kauheasti valittaa: Meidän kissoilla on aika ihanan halpa maku.

2 kommenttia: