sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Elämän aakkosia vol.2

Tämänkin Viherjuuria blogista lähteneen haasteen suhteen olen pahasti jälkijunassa enkä ajatellut ensin edes osallistua, sillä kyhäsin elämäni aakkoset kasaan jo joitain vuosia sitten. Mutta sitten muutin yllätys, yllätys mieleni ja päätin pysähtyä pohtimaan tämän hetkisiä aakkosiani. En muista enää, mitä kirjasin ylös edellisellä kerralla, joten katsotaan sitten jälikäteen, kuinka erilaiset tai samanlaiset listani ovat.

Elämäni aakkoset syksyllä 2017

A Aurinko. Saan aurinkoisista päivistä energiaa ja rakastan auringonlaskuja ja -nousuja. Ei ole yksi eikä kaksi kertaa, kun olen ponnahtanut sohvalta lenkille ihan vain sen takia, että taivas on hohkannut kauniin punaisena, violettina tai oranssina.

B Eteläisen 3-6 B. Kävin peruskouluni musiikkiluokalla ja vaikka minusta ei ammattimuusikkoa ollut koskaan tarkoitus tulla, on musiikki kuulunut jossain muodossa elämääni lähes aina. Nykyisessä työssäni laulan lasten kanssa päivittäin (tunneittain) ja Community Collegella tunnen oloni koitoisaksi luokan edessä, kaikkien huomion kohteena. Opettamisessa ja esiintymisessä on yllättävän paljon samaa.

C Cats! Tämä ei yllätä ketään. Hassu fakta muuten, puhun meidän kissoille melkein pelkästään englantia, sillä se on aina tuntunut luonnolliselta.

D Duel. Kahden pelaajan lautapeli, joka on yksi lemppareistamme. Meillä oli ennen useampikin pelikaveri, mutta laivaston ja muun muuttoliikkeen vuoksi meillä on tällä hetkellä pieni pelikaverityhjiö, sillä lautapelit eivät ole kavereidemme keskuudessa kovinkaan in. Hyviä kahden pelaajan pelejä on ollut haastava löytää, mutta nyt niitä on jo iso pino.

E Elämänilo. Tähän panostan täysillä! Olen harjoitellut nauttimaan jokaisesta päivästä ja pienistä ilon hetkistä. Ei aina tarvitse olla hyvällä tuulella eivätkä asiat mene kellään aina oikeinpäin, mutta ihan jokaisessa päivässä on myös jotain hyvää ja omaan onnellisuuteen kannattaa myös aktiivisesti panostaa.

F Foodie. Ruoka on elämässämme tärkeässä osassa. Phill kokkailee meille kotiherkkuja, mutta käymme myös usein ravintoloissa syömässä. Yritän vältellä eineksiä ja pikaruokaa, mutta kaloreita en laske. Noudatamme kultaisen keskitien ruokavaliota: Syömme yleensä perusterveellisesti ja annamme itsellemme luvan nauttia herkkuhetkistä.

G Google, johon tukeudun päivittäin tietoa etsiessäni.

H Huumori, sitä tarvitaan ja siitä nautitaan myös päivittäin. Olen myös mustan huumorin ystävä.

I Imurointi, joka ei lukeudu kotitöiden suosikkeihini, mutta on silti kumman tyydyttävää ja kahden kissan kanssa todella tarpeellista. Eron huomaa heti (vähintään täydestä säiliöstä) ja imuroinnin jälkeen on aina hyvä mieli.

J Jutustelu, eli small talk. Iso (opittu) osa elämääni ja työtäni. Olen siinä jo aika hyvä, vaikka aina ei oikein jaksaisikaan.

K Kahvi, aamujeni nautinto ja pelastaja. Ilman kahvia on vaikea saada päivä käyntiin.

L Luonto. Maailman paras paikka rentoutua, liikkua ja ladata akkuja. USA:n kansallispuistot ovat upeita ja bucket listalta löytyy vielä monta koluamatonta kohdetta.

M Mölkky, jonka ilosanomaa olen levittänyt suomalaisella ylpeydellä. Aika moni mölkkyä kokeillut kaverimme on ostanut pelin myös itselleen.

N Normal Heights, meidän kaupunginosa ja koti <3. Täällä on hyvä olla.

O Opettaminen, työ, joka monien turhautuneiden vuosien jälkeen tuntuu taas omalta ja tärkeältä.

P Pyöräily, jonka suhteen olen taas kunnostautunut viime aikoina. Työmatkat sujuvat niin paljon mukavemmin pyörällä kuin autolla.

Q Queen of hearts. Tykkään pelata korttia, etenkin cribbagea.

R Rakkaus ja toimiva parisuhde. Tykkään meistä ihan hirmuisen paljon.

S Sauna. Tämä yllättää taatusti lähipiirini, mutta olen alkanut ihan oikeasti kaipaamaan saunaa elämääni.

T Treeni, joka tuo nautintoa, rentouttaa ja pitää minut liikkeessä. En treenaa mitään yksittäistä lajia, sillä kyllästyn ja innostun helposti. Tällä hetkellä yhdistelen juoksua, joogaa, perinteistä salitreeniä, kehonpainotreenejä, pilatesta ja HIIT -harjoitteita.

U Ulkoilu. Vietän paljon aikaa ulkona sekä töissä että vapaalla. Odotan jo viileämpiä syyspäiviä ja raikkaampaa ilmaa.

V Valokuvaus. Harrastus, joka on jäänyt viimeaikoina hieman taka-alalle, mutta innostus on alkanut taas nostamaan päätään.

W Wine, yes please. Pidän myöskin oluesta, mutta viime aikoina viini on ollut useimmiten mieluisin vaihtoehto. Lasi viiniä saa lähes poikkeuksetta hyvälle tuulelle.

X 91X, lemppari radiokanavani tällä hetkellä. Everything alternative taitaa olla heidän sloganinsa.

Y Ystävät, joita ei saisi koskaan pitää itsestäänselvyytenä. Olette kaikki tärkeitä ja rakkaita, vaikkei usein nähtäisi tai kuultaisikaan.

Z Zzz. Riittävä uni on minulle tärkeää. Virkeänä kaikki on huomattavasti helpompaa. Riittävän unen saaminen ei tosin ole helppoa.

Å Tälla kirjaimella ei ole oikeastaan mitään merkitystä elämässäni. Niin se vain on...

Ä Äiti. Minussa on paljon samaa kuin äidissäni. Sekä luonteen että nykyään vähän myös ulkonäköni suhteen.

Ö  Ööö. Pidän itseäni fiksuna, mutta välillä olen hieman hukassa. Monet lukot ja ovet ovat minulle erityisen haastavia.

Naapurustomme pääkatu oli eilen illalla täynnä porukkaa Adams Avenue street fair -tapahtuman tiimellyksessä


Tässä linkki muutaman vuoden takaisiin aakkosiini

2 kommenttia:

 1. Hei aakkosten päivittäminen säännöllisesti on tosi hyvä juttu! Nehän voivat muuttua ilman, että sitä itse ehtii huomata :)
  Mä niin allekirjoitan ton sun z-kirjaimen. Kiva kun lähdit mukaan haasteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni oli tällä kertaa eri, vaikka suurin osa vanhoistakin on pysynyt elämässä mukana :). Katsotaan miltä lista näyttää taas parin vuoden päästä...

   Poista