tiistai 5. kesäkuuta 2018

Tiistai 5.6.

Koska nukkuminen on yliarvostettua, heräämme Phillin herätyskelloon jo viideltä. Minä torkun koiranunta kuuteen asti, mutta olo ei tunnu kovinkaan levänneeltä. Kympiltä unille meno jäi taas kerran haaveeksi.


Ruokin kissat joka aamu metsästystyylillä, eli heittelen osan papanoista jahdattavaksi, piilotan muutamia sinne tänne olohuoneeseen ja kaadan loput ruokakippoihin. Crazy cat lady tässä hei!

Kun kissat ovat kylläisiä saan ympärilleni sen verran tilaa, että pääsen treenaamaan. Tänään riehun yhdessä Relentless Jake:n kanssa. Tämän 20 min HIIT-treenin jälkeen näytän siltä kuin olisin kävellyt kaatosateessa ja voin vihdoinkin sanoa olevani hereillä. Relentless Jake on YouTube treenareiden aatelia. Suosittelen tsekkaamaan!

Työpäivä on todella kiireinen ihan alusta loppuun asti. Ainoat hengähdyshetket ovat ruokatauko ja lasten päiväuniaika. En ole ilmeisesti ainoa, joka kokee juosseensa koko aamun pää kolmantena jalkana, sillä lapsiakin nukuttaa hyvin. Söin tänään samaan aikaan lasten kanssa ja päätän käyttää ruokataukoni ruokaostoksiin. Kävelen North Parkin Barons-kauppaan ja ostan ison kasan vihanneksia sekä banaaneita ja mustikoita. Tekisi mieli ostaa myös Nomadin bageleita, mutta ne ovat päässeet jo loppumaan.


Vaikka tänään onkin ollut kiire koko päivän, tuntuu työpäivä pitkältä. Viimeinen tunti matelee extra-hitaasti, vaikka saammekin viettää sen aurinkoisella leikkikentällä. Vihdoin kello on kuitenkin viisi ja pääsen lähtemään. En mene kuitenkaan suoraan kotiin, vaan ajelen Home Depotiin ostamaan kukkaruukkuja. Yritän välttää turhaa ajelua ruuhka-aikoihin, mutta joskus on vain helpompi mennä suoraan töistä.

Saavun kotiin hieman kuuden jälkeen ja alan heti kokkauspuuhiin. Musiikit täysille ja vihannekset paistumaan. Teen tomaattista quinoa kasvispataa, resepti suoraan omasta päästä ja joka kerta hieman erilainen.

Padan muhiessa viimeistelen vielä community collegen paperihommat ja printtailen viimeiset versiot ulos. Ah, tämä tuntuu joka kerta yhtä hyvältä! Huomenna kiikutan paperit collegelle ja kevätlukukausi on pulkassa.

Sitten onkin aika aloittaa ansaittu rentoilu. Phillillä on tänään duty-päivä, mutta onneksi sohvalta löytyy lisäkseni kaksi hellyyden kipeää kissaa. Tulisikohan tänään mentyä nukkumaan ajoissa?


P.S. Blogin Facebook-sivulla kyseltiin tuorepuuroreseptini perään, joten tässä tulee. En yleensä mittaile ainesosia kovinkaan tarkasti, joten määrät ovat aika summittaisia

Anna tekeytyä jääkaapissa yön yli

(vajaa) 1 cup maitoa
3/4 cup kaurahiutaleita
1 rkl rahkaa tai kreikkalaista jogurttia
1 rkl chia siemeniä
loraus hunajaa

Seuraavana päivänä lisään puuron joukkoon ruokalusikallisen mantelivoita sekä hedelmiä tai marjoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti